14.9 C
Pals
Dimecres, 17 abril 2024
- Publicitat -

El Mercat Municipal de Palamós tornarà a obrir demà

Ja han finalitzat les obres d'adequació i millora que s'han realitzat a l'edifici

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Demà divendres, 20 de març, el Mercat Municipal de Palamós tornarà a obrir les seves portes després de la finalització del període d’obres d’adequació i millora que durant les darreres sis setmanes l’han mantingut tancat al públic.

Les parades que demà s’obrin seran únicament de venda d’alimentació, els titulars de les quals caldrà que prenguin les mesures sanitàries de protecció necessàries, seguint la normativa de l’estat d’alerta que està en vigència actualment.

El projecte realitzat ha permès l’arranjament de les instal·lacions elèctriques, d’aire condicionat o de sanejament de l’edifici. També el pintat les zones comunes interiors i de la façana de l’edifici, on també s’han renovat els vinils exteriors, que van ser instal·lats l’any 2011 i que amb el temps s’havien anat deteriorant.

Una de les millores més destacades del projecte ha estat la renovació del paviment interior, concretament dels passadissos i les zones comunes de la planta baixa. També s’ha inclòs l’adequació dels sistemes contra incendis, i la instal·lació d’una vàlvula en la connexió del clavegueram pel carrer de Josep Joan, mitjançant la qual s’evita el retorn de l’aigua. Aquestes obres han tingut un cost de 102.774 euros + IVA

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El festival IDILIC es queda a Sant Feliu de Guíxols fins el 2027

A més, l'edició d'enguany comptarà amb un doble escenari, una zona més amplia de concerts, més activitats, un 25% més de públic i tot un seguit de millores que s'incorporen a aquest festival.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -