24.2 C
Pals
Dilluns, 15 setembre 2025
- Publicitat -

Inaugurada la 29a edició del Menú de la Gamba

Enguany, el menú s'amplia a nou restaurants, enfront dels quatre que hi van participar l'any passat.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El passat divendres 05 de maig, es va inaugurar la vint-i-novena edició del Menú de la Gamba, una proposta gastronòmica històrica que va néixer als restaurants de Palamós, Calonge i Sant Antoni l’any 1994.

L’Associació de Restaurants de la Badia “El Plat Blau” organitza aquest menú popular i de qualitat en col·laboració amb diferents administracions locals i regionals. Enguany, el menú s’amplia a nou restaurants, enfront dels quatre que hi van participar l’any passat. Fins al 2 de juliol, els restaurants Costa Brava, El Racó de Torre Valentina, Guillermu, Hº Restaurant de l’Hostal Olga, Kubansky, La Jovita per Esteve G.V, Nautilus, Refugi de Pescadors i Valentina oferiran als clients torrades amb tomata i anxoves, gamba mitjana fresca de Palamós (200 gr.), fideus rossejats amb allioli, postres, vi Inspirador i cafè per un preu de 48€.

Aquesta proposta gastronòmica és una de les dues que organitza l’Associació de Restaurants de la Badia al llarg de l’any amb l’objectiu d’oferir menús amb productes locals de qualitat i a preus ajustats. L’altra campanya gastronòmica que ofereixen és el Menú de l’Escamarlà, que es pot tastar de novembre a desembre.

Els esdeveniments compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, el Consell Comarcal del Baix Empordà, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Perelada Vins i Caves.

- Publicitat -
- Publicitat -

Més de 55.000 persones visiten la 33a edició de Terra de Trobadors

La festa medieval ha ofert més de 200 activitats, ha omplert espais emblemàtics com la Basílica de Santa Maria i ha destacat per la gran participació del teixit associatiu local i del jovent del municipi.

Altres notícies