13.7 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Indians, “shopping” i contes tornen per les Tardes Autèntiques de Begur

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.

Esther Vilert: “Durant 3 setmanes vacunarem a majors de 80 anys i persones dependents”

La directora d’atenció primària del Baix Empordà recomana esperar rebre la trucada del centre mèdic per no col·lapsar línies i alentir el procés de vacunació
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Els indians, el “shopping” i els contes són les tres activitats que s’han programat  per a la segona edició  de la campanya les Tardes Autèntiques a Begur, que impulsa l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme. La campanya institucional, que va del 8 de juliol al 30 d’agost, té per objectiu complementar la vida activa i social del carrer, donant suport al comerç local, a més de les que ja promou l’Associació de Comerç i Turisme (ACIT).Mentre l’activitat dels indians es faran els divendres, el “shopping” es faran els dimecres i els contes, els dilluns. “Begur és un destí de passeig de tardes i comercial de referència a la zona, per això es vol donar continuïat donant suport i potenciant el comerç del nostre poble”, afirma el regidor de l’àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Eugeni Pibernat.

De les tres activitats programades per aquest any, dues d’elles, el “shopping” i els contes, estan molt enfocades a un públic familiar amb mainada amb animació per l’eix comercial local, i la tarda indiana, per la seva banda, està més enfocada a un públic general. Les activitats estant plantejades perquè es realitzin per diferents carrers i places del poble, fent que les famílies circulin per l’eix comercial i que va tenir molt bona acollida en la primera edició. L’activitat dels contes, que sempre anirà a càrrec d’Olga Cercós, donarà el tret de sortida el dilluns 8 de juliol. I la darrera activitat serà el 30 d’agost amb un taller de ritmes llatins amb les [email protected] I respecte a les tardes de “shopping”, seran molt variades, anant des d’una animació amb globusflèxia a una cercavila amb el grup de batucada Bakanards, passant per figures gegants o malabarisme amb paraigües. “Amb aquesta  campanya volem demostrar que Begur és més que un poble d’estiueig tradicional, i té el potencial per oferir una gamma d’activitats i entreteniments més amplia per passar les tardes d’estiu”, recorda Pibernat.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pescadors i científics aposten per tancar la pesca en 175 km2 del litoral gironí

Després de mesos de treball dels investigadors de l'ICATMAR amb els representants de les confraries de pescadors catalanes i les seves federacions, s’ha arribat a un consens per protegir totes les espècies de fons d’un total de 18 àrees del litoral català que en total representen més de 400 quilòmetres quadrats.

Altres notícies