24.2 C
Pals
Diumenge, 19 setembre 2021
- Publicitat -

Begur torna a tancar la circulació pel Camí Vell de Tamariu pel risc d’incendi

L’Ajuntament de Begur tanca novament la circulació motoritzada pel Camí Vell de Tamariu per transcorre per una zona d’elevat risc d’incendi. El Camí Vell de Tamariu uneix el nucli costaner de Tamariu, a Palafrugell, amb la carretera que va de Begur a Palafrugell per Esclanyà

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Begur tanca novament la circulació motoritzada pel Camí Vell de Tamariu per transcorre per una zona d’elevat risc d’incendi. El Camí Vell de Tamariu uneix el nucli costaner de Tamariu, a Palafrugell, amb la carretera que va de Begur a Palafrugell per Esclanyà. I, a mig camí, hi ha un ramal que acaba a la zona de ses Falugues, a la part alta de la cala d’Aiguablava, conegut com el paratge d’en Llor. Amb la mesura, que s’ha comunitat a tots els afectats, Bombers, Forestals, DARP i Ajuntament de Palafrugell, el camí passar a ser d’ús restringit, és a dir, per la gent que té finques a la zona.

El tancament, que es va fer efectiu el 23 de juny, s’ha fet amb la col·locació de tres barreres: una, a l’entrada per la carretera de Begur, conegut com el Pou d’en Canyol; l’altra, abans d’arribar a la zona urbana de Tamariu, i la tercera, al final del carrer Puig Montcal. A més de les barreres, s’han col·locat uns senyals en què s’informa del motiu, i s’aprofita per recordar  no aparcar al davant i que està totalment prohibit encendre foc. Amb aquesta mesura es vol reduir el risc d’inici d’un incendi forestal i garantir la seguretat dels béns i la protecció de les persones que viuen en zones properes al bosc, es recorda des del govern begurenc.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Denuncien l’espoliació dels últims exemplars de corall vermell en les aigües de Sant Feliu de Guíxols

El corall ha estat espoliat malgrat que la seva pesca ha estat prohibida per la Generalitat de Catalunya i el govern espanyol. Ara, hauran de passar almenys quatre generacions per poder observar un exemplar similar. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -