22 C
Pals
Divendres, 21 juny 2024
- Publicitat -

Indilletres

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Indilletres
Loading
/

Per una palafrugellenca com jo reconèixer això és dur i costós: però per una vegada i sense que serveixi de precedent, La Bisbal ens ha pres la capitalitat comarcal oficial i de facto: ha consolidat la Fira Indilletres i ha aconseguit fer una aposta per la literatura de casa nostra.

La Fira Indilletres va superar les expectatives i malgrat coincidir amb el primer cap de setmana d’estiu i de platja pròpiament dit, va aconseguir atraure prou volum de lletraferits per no desmerèixer l’acte. Davant del castell, una quinzena de paradistes (editors i llibreters) vencien les hores de sol que espetegava fort. Un programa que obria triomfal el poeta Enric Casasses, taules rodones on es presentaven llibres, més pes de la Biblioteca pública, que es va emportar un dels actes centrals, amb la presència de l’holandès Gebrand Dakker en un club de lectura molt esperat i capitanejat per l’editora de Raig Verd, Laura Huerga. La música d’homenatge a Pau Riba i de tancament del gran i parnàsic Roger Mas van reblar el clau.

Propostes de millora: porgramar els actes culturals en obert a la plaça i no a les sales del castell i alguna estratègia per atraure més públic familiar. La reivindicació d’incorporar la LiJ ha de passar per un compromís ferm de tots els que ens estimem les lletres.
Felicitats doncs a tots els organitzadors, alguns d’ells, com en Pere Maruny o en Carles Xuriguera, col·laboradors d’aquesta emissora.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios