13.2 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

Iniciades les obres del paviment de sauló davant l’escenari del passeig de Mar

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Els treballs previstos es van començar ahir i permetran regularitzar i consolidar el paviment de sauló existent en aquesta part central del passeig. Aquest  projecte està executat per l’Ajuntament de Palamós mitjançant una empresa especialitzada en obra pública, i forma part de les propostes sorgides mitjançant el procés de pressupostos participats de 2019. Aquest projecte té un període d’execució d’un mes i el seu cost és de 25.800 euros.

L’actuació se centra en una superfície de 260m2 del passeig que s’utilitza pel passeig i també d’espai de suport a l’escenari, entre els carrers de la Mercè i el de l’Avió, on es realitzen propostes culturals. El projecte que ara s’executa permetrà minimitzar la pols, esvorancs i sots que dificulten les activitats que es desenvolupen. Reduint les elevades despeses de manteniment que suposa l’arranjament sovintejat de la superfície afectada per l’erosió.

Les obres també permetran millorar l’accessibilitat dels vianants entre la vorera i la zona central del passeig, eliminant la canal de recollida d’aigües que actualment separa tot dos espais. Aquest element passarà a anivellar-se amb formigó i amb la instal·lació de tubs interiors per donar continuïtat a la canalització de les aigües de pluja.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Com és la situació COVID ara mateix al Baix Empordà?

Ja hi ha 1.326 persones vacunades amb la tercera dosi
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -