24.1 C
Pals
Dissabte, 28 novembre 2020

Iniciades les obres del paviment de sauló davant l’escenari del passeig de Mar

El més llegit

El TSJC conclou que Torroella de Montgrí va vulnerar la llibertat ideològica denegant el permís per a una carpa a C’s

Confirma la sentència del jutjat contenciós 1 de Girona i imposa 2.000 euros de costes processals a l'ajuntament

Activat el pla INUNCAT per la previsió de fort onatge a la Costa Brava

S'activa també una prealerta del pla per fortes ventades, a més a la Costa Brava, on les onades podran superar els quatre metres

Quina presència té el coronavirus a les aigües residuals del Baix Empordà?

Malgrat quan el coronavirus està a l'aigua residual probablement ja no és infecciós, les dades que es recullen poden donar una perspectiva de la situació del virus a la zona.

La majoria de comerços del Baix Empordà rebutja el Black Friday

Des de l'Associació Oohx!gen de Palafrugell i Montgrí Comerç de Torroella asseguren que la majoria dels seus socis no faran descomptes especials. Des de l'Associació d'Empresaris de Platja d'Aro, diuen que no té sentit fer rebaixes si no tenen clients.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Els treballs previstos es van començar ahir i permetran regularitzar i consolidar el paviment de sauló existent en aquesta part central del passeig. Aquest  projecte està executat per l’Ajuntament de Palamós mitjançant una empresa especialitzada en obra pública, i forma part de les propostes sorgides mitjançant el procés de pressupostos participats de 2019. Aquest projecte té un període d’execució d’un mes i el seu cost és de 25.800 euros.

L’actuació se centra en una superfície de 260m2 del passeig que s’utilitza pel passeig i també d’espai de suport a l’escenari, entre els carrers de la Mercè i el de l’Avió, on es realitzen propostes culturals. El projecte que ara s’executa permetrà minimitzar la pols, esvorancs i sots que dificulten les activitats que es desenvolupen. Reduint les elevades despeses de manteniment que suposa l’arranjament sovintejat de la superfície afectada per l’erosió.

Les obres també permetran millorar l’accessibilitat dels vianants entre la vorera i la zona central del passeig, eliminant la canal de recollida d’aigües que actualment separa tot dos espais. Aquest element passarà a anivellar-se amb formigó i amb la instal·lació de tubs interiors per donar continuïtat a la canalització de les aigües de pluja.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Resposta a la Sra. Rosa Regàs em relació a les seves declaracions a Ràdio Capital

Aquestes són unes declaracions que realitza Clàudia Soler i Laborda, actual directora de l’Escola Carrilet de Palafrugell, en nom...

A la Bisbal d’Empordà, el 60 % dels residus no es reciclen

Cada bisbalenc/a genera una mitjana de 1,4 Kg de residus al dia i en un any la població total de la Bisbal en genera...

Pals disposarà d’una estació de càrrega de vehicles elèctrics

Durant les darreres setmanes, s’han realitzat diferents treballs d’obra civil, electricitat  i senyalització per a la seva col·locació.

El Museu de la Mediterrània inaugura, en streaming, l’exposició de l’Any Palmira Jaquetti

Palmira Jaquetti és una de les moltes dones que, des d’un anonimat encara vigent, van contribuir a millorar el nivell cultural del país a partir de les seves inquietuds musicals, literàries, pedagògiques i humanístiques en general

Dissabte de llevantada. Diumenge torna el sol, però encara amb mar alterada

Episodi de llevant amb vent, alteració marítima i pluja que pot acumular quantitats de fins a 100 mm en 24h. Localment es pot prodir algun xàfec tempestuós i el vent bufarà amb cops que poden superar els 70 km/h. Diumenge millora l'estat del cel amb més sol però encara mala mar.

Altres notícies