13.2 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

Enquesta ciutadana sobre la pacificació de les avingudes

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

Del 26 d’octubre al 15 de novembre de 2020 l’ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró promou una enquesta ciutadana on poden participar tots els empadronats al municipi, amb un mínim de 16 anys complerts a 1 d’octubre d’enguany, mitjançant el formulari en línia a http://enquesta.platjadaro.com o la versió en paper que es pot trobar i lliurar a l’OAC de Castell d’Aro i de Platja d’Aro, a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro i a Ca La Generosa de S’Agaró.

Aquesta proposta té l’objectiu de conèixer l’opinió de les veïnes i els veïns del municipi sobre l’experiència del tancament de les avingudes del centre de Platja d’Aro l’estiu de 2020, i quines són les seves preferències amb relació a futur projecte de pacificació d’aquesta zona. D’aquesta manera es complementarà les opinions recollides aquest estiu entre els visitants i les aportacions de les associacions que representen els sectors professionals del municipi.

Es volen tenir en compte totes aquestes aportacions per definir un projecte estratègic pel municipi, tant pel seu atractiu comercial i de serveis turístics com per la seva potencialitat com a eix cívic i integrador al servei de les persones i de la societat, on la via pública pugui ser un espai de trobada, relació i integració. També cal tenir en compte l’oportunitat que representa el projecte de renovació dels serveis de clavegueram i de pluvials en aquest eix central a partir de la tardor de 2021 per executar si calen canvis en voreres, aparcaments, paviment, mobiliari i enjardinament.

A l’enquesta, cal identificar-se amb relació al nucli del municipi on es resideix, i tot seguit indicar si viu, treballa o té un negoci o local en alguna de les dues avingudes o la seva zona d’influència. Seguidament hi ha una pregunta sobre l’experiència de l’estiu passat.

Darrerament es plantegen diverses opcions i de com es podria estructurar en un futur aquesta pacificació tant tècnicament, com en temporalitats, si els tancaments fossin parcials.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Com és la situació COVID ara mateix al Baix Empordà?

Ja hi ha 1.326 persones vacunades amb la tercera dosi
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -