11.5 C
Pals
Diumenge, 7 març 2021

Enquesta ciutadana sobre la pacificació de les avingudes

El més llegit

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

Dos detinguts per cremar sis cotxes a Palafrugell, entre els quals el de l’alcalde

Poc abans dels incendis, els arrestats van comprar una garrafa de benzina

Absolt l’acusat de violar la festa major de Palamós una companya de feina i agredir sexualment una menor

La sentència conclou que "no ha quedat acreditat" que les relacions fossin "contra la voluntat" de les noies

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Del 26 d’octubre al 15 de novembre de 2020 l’ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró promou una enquesta ciutadana on poden participar tots els empadronats al municipi, amb un mínim de 16 anys complerts a 1 d’octubre d’enguany, mitjançant el formulari en línia a http://enquesta.platjadaro.com o la versió en paper que es pot trobar i lliurar a l’OAC de Castell d’Aro i de Platja d’Aro, a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro i a Ca La Generosa de S’Agaró.

Aquesta proposta té l’objectiu de conèixer l’opinió de les veïnes i els veïns del municipi sobre l’experiència del tancament de les avingudes del centre de Platja d’Aro l’estiu de 2020, i quines són les seves preferències amb relació a futur projecte de pacificació d’aquesta zona. D’aquesta manera es complementarà les opinions recollides aquest estiu entre els visitants i les aportacions de les associacions que representen els sectors professionals del municipi.

Es volen tenir en compte totes aquestes aportacions per definir un projecte estratègic pel municipi, tant pel seu atractiu comercial i de serveis turístics com per la seva potencialitat com a eix cívic i integrador al servei de les persones i de la societat, on la via pública pugui ser un espai de trobada, relació i integració. També cal tenir en compte l’oportunitat que representa el projecte de renovació dels serveis de clavegueram i de pluvials en aquest eix central a partir de la tardor de 2021 per executar si calen canvis en voreres, aparcaments, paviment, mobiliari i enjardinament.

A l’enquesta, cal identificar-se amb relació al nucli del municipi on es resideix, i tot seguit indicar si viu, treballa o té un negoci o local en alguna de les dues avingudes o la seva zona d’influència. Seguidament hi ha una pregunta sobre l’experiència de l’estiu passat.

Darrerament es plantegen diverses opcions i de com es podria estructurar en un futur aquesta pacificació tant tècnicament, com en temporalitats, si els tancaments fossin parcials.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies