13.2 C
Pals
Divendres, 30 setembre 2022
- Publicitat -

Ja es pot anar a l’hort a collir productes per l’autobastament

També està permès si és un hort en el que es tenen animals que s’han de cuidar o si es tracta d'una activitat econòmica. Queden fora els horts que es troben en cases de segona residència.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ja és possible anar a l’hort d’autoabastament per collir productes necessaris per a la subsistència, tal i com han comunitat des de Protecció Civil. Així doncs, a partir d’ara i durant el confinament, es pot anar a l’hort a collir els productes necessaris per a l’autoabastament, i també si és un hort en el que es tenen animals que s’han de cuidar o si es tracta d’una activitat econòmica.

Atesa la prohibició de traslladar-se a segones residències, queden exclosos d’aquest criteri els horts que puguin haver en aquestes segones residències, als quals segueix estant prohibit anar-hi.

Després de la reunió celebrada ahir pel comitè tècnic, i un cop constatat que, en funció del territori de l’Estat, hi havia diferents formes d’interpretar la prohibició de desplaçar-se a horts particulars d’autoabastament, el comitè tècnic del pla d’emergències Procicat va tornar a traslladar als òrgans competents la problemàtica sobre aquesta qüestió.

Des de protecció civil han insistit que els desplaçaments permesos s’hauran de fer complint la normativa vigent de distanciament social i higiene i per tant, han de ser sempre individuals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Desnonen el casal de La Surera de Sant Feliu de Guíxols

El Sindicat de l'Habitatge a Sant Feliu de Guíxols, format per un grup de persones autoorganitzades que reivindiquen l'accés...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -