23 C
Pals
Dimecres, 10 agost 2022
- Publicitat -

Palamós celebra les Juntes de Govern Local per via telemàtica

És l'òrgan on l'alcalde i els regidors de l'equip de govern aproven mesures per al municipi i que, degut al confinament, s'ha fet per videoconferència

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós va celebrar aquest dijous la seva primera Junta de Govern Local per videoconferència, degut al confinament a casa decretat des del passat 14 de març. Aquest òrgan executiu és el que reuneix l’alcalde amb la resta de l’equip de govern i on s’aproven mesures i decisions del consistori, i algunes d’aquestes es porten després a votació al Ple.

La Junta de Govern Local no es reunia des del mes passat, perquè no es podia celebrar presencialment. Ara, des de l’Ajuntament expliquen que, vist com ha anat aquesta experiència, aquest òrgan se seguirà reunint per via telemàtica, un fet que valoren fer extensible al Ple del mes d’abril. Treballen per veure si des del punt de vista jurídic i tècnic és possible. De fet, el Ple que s’havia de celebrar el passat 17 de març es va suspendre. Si es fes per videoconferència, també es faria per aquesta via les Comissions Informatives prèvies.

En alguns consistoris, la Junta de Govern Local es reuneix setmanalment o bé una vegada cada 15 dies.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té a disposició 47 habitatges d'ús social cedits per petits propietaris que els tenien buits. L'objectiu és que les famílies del municipi puguin disposar d'un pis de lloguer a un preu assequible.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -