16.1 C
Pals
Dimarts, 30 maig 2023
- Publicitat -

Ja ha arribat l’autocensura

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dels creadors de “El 1 de octubre la gente actuó violentamente contra la policía y por lo tanto se puede argumentar delito de rebelión”. Dels guionistes de “Estos Hippies de los CDR se van a cagar del puro que les vamos a meter”. Dels productors de “Levantar unas barreras de autopista es terrorismo, pero planificar una autopista deficitaria para después nacionalizar las pérdidas de la empresa que la construyó”. Dels guionistes de “Sin violencia se puede hablar de todo”. Dels propagandistes de “cuando detienen a Puixdemong en Alemania somos germánicos, pero cuando lo sueltan nos cagamos en el juez nazirojo alemán (Jiménez Losantos dixit) y si hay un atentado en Alemania metemos en portada un artículo titulado “El karma existe”. De tots aquests arriba ara… Autocensura.

Ja comencen a sorgir veus de persones acollonides (i no n’hi ha per menys) que es plantegen deixar les accions reivindicatives (per pacífiques que siguin) per evitar possibles problemes, detencions o la repressió que ja comença a ser el pa de cada dia.

A Igualada els mossos d’esquadra ja han advertit a un grup de cantaires que cantaven a mode de protesta, que si es reuneixen més de 20 persones, han de demanar permís perquè l’autoritat en tingui constància. Ja fa temps que alguns CDR del Baix Empordà ens han demanat que no publiquem les seves accions per por a ser assenyalats i d’altres persones o col·lectius han deixat la protesta pel mateix motiu.

Doncs ja ho sabeu, aquesta és la batalla que volien guanyar. La de la por. I mentrestant, el mateix Tribunal Suprem que titlla de violents als membres del Govern o als líders d’Òmnium o l’ANC, va absoldre el grup ultra, valencià, Frente Antisistema. Se’ls havia acusat d’associació il·lícita, venda d’armes per Internet i difusió d’ideologia nazi. Se’ls ha absolt, tot i haver-los intervingut armes (inclòs un llença granades) i tot i haver-los intervingut converses en les que parlaven de “sortir a caçar moros y guarros” (en referència als antifeixistes.

Doncs això, aneu abandonant la reivindicació, que aviat en comptes de la Guàrdia Civil en vaixells, ens enviaran aquests del Frente Antisistema a fer la feina.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

091 – 29 de maig amb Lluís Puig

Lluís Puig, alcalde de Palamós, ens ha visitat avui al 091. L'hem fet parlar a cor obert. Se n'ha...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -