14.1 C
Pals
Dimarts, 5 desembre 2023
- Publicitat -

Ja hem arribat al maig

Supermatí - opinió
Supermatí - opinió
Ja hem arribat al maig
/

“Cada dia un raig” diu la dita popular i així sembla que és.
Però entre raig i raig surt el sol i ens regala unes estones de moments de llibertat i joia complaent.
I ho dic, perquè no sé si us passa a vosaltres?, però gaudir de les nostres cales i platges aquests dies té un especial encant.
A qualsevol de les cales o platges de l’Empordà podem passar una bona tarda,un meravellós matí, un dinar o birra als xiringuitos que han començat a obrir persianes. I tot té un to i una llum diferent que a l’estiu. Cales i platges per ser mirades (per dins i per fora) per ser fotografies i per ser sentides sense el murmuri,les rialles i cridòries de plena temporada turística. Platges de còdols i petites formacions rocoses o de sorres fines que s’enganxen a la pell amb gran facilitat. La majoria amaga petits grans racons
Aigües ideals per nedar i nedar i oblidar-te de tot, però també només per observar, mantenir la mirada a la llunyania i veure l’horitzó, la màxima distància de comunicació i visió, sense destorb de línies contínues de vaixells, motos o estris de motor i vela que entorpeixen la natura en la seva dimensió natural.
Les roques de l’entorn són un escenari d’una bellesa corprenedora i una geologia brutal. Roques de formes esculpides per l’aigua salada i la tramuntana que ens porten a una imaginació desfermada per gaudir de la mateixa creativitat personal.
Oblideu-vos de la massificació de l’estiu i fruïm doncs d’aquests dies i dels paisatges del nostre entorn.
El maig entre raig i raig, podem gaudir de  felicitat i llibertat.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios