10.9 C
Pals
Divendres, 26 febrer 2021

Jamie Cullum presenta el seu disc de nadales atemporals

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

L’alcalde de Palamós respon als ecologistes: el model actual del camí de ronda és l’únic possible

Es posarà sauló compactat en algun tram del camí i s'ha canviat una petita traça del camí que passava per l'aparcament de la Pineda d'en Gori, que desapareixerà.

Pescadors i científics aposten per tancar la pesca en 175 km2 del litoral gironí

Després de mesos de treball dels investigadors de l'ICATMAR amb els representants de les confraries de pescadors catalanes i les seves federacions, s’ha arribat a un consens per protegir totes les espècies de fons d’un total de 18 àrees del litoral català que en total representen més de 400 quilòmetres quadrats.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Jamie Cullum anuncia “The Pianoman At Chrismas” un nou i festiu disc de Nadales totalment atemporals que poden sonar en qualsevol moment.

El disc es va gravar durant cinc dies al mític Abbey Road Studio al costat d’una big bang i compta amb la producció de Greg Wells.

Per anar obrint boca el músic ha estrenat “Turn On The Lights“, que ve acompanyat d’un videoclip que s’estrena aquesta tarda a les 7. La cançó està disponible ja a les plataformes d’streaming.

Per escoltar la resta de cançons haurem d’esperar al 20 de novembre.

Tracklist

1. It’s Christmas
2. Beautiful Altogether
3. Hang Your Lights
4. The Jolly Fat Man
5. The Pianoman at Christmas
6. Turn On The Lights
7. So Many Santas
8. Christmas Never Gets Old
9. How do you fly?
10. Christmas Caught Me Crying

L’entrada Jamie Cullum presenta el seu disc de nadales atemporals ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Novetats de la setmana: Miquel Abras, C. Tangana, Robin Schulz, Clara Peya

Miquel Abras ha publicat aquesta setmana el seu nou disc “La felicitat també plora” i és una de les novetats catalanes destacades d’aquests dies, juntament amb “Perifèria” de Clara Peya.  A l’estat espanyol C. Tangana ha editat “El madrileño”, un treball amb un bon grapat de col·laboracions com les de Calamaro, Kiko Veneno o…

Altres notícies