15.3 C
Pals
Dimecres, 22 març 2023
- Publicitat -

Les jardineres de l’Aigüeta: el primer pas d’un gran canvi en aquest carrer a la Bisbal

L'alcalde del municipi, Enric Marquès, ha explicat a Ràdio Capital que es tracta d'un projecte impulsat pel Consell d'Iniciatives Econòmiques de la Bisbal que té per objectiu "fer de l'Aigüeta un carrer comercial més agradable"

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ja fa uns dies que l’Ajuntament de la Bisbal està instal·lant diverses jardineres de fusta a l’Aigüeta, una de les carreteres que travessa el poble i on es concentren molts dels comerços de ceràmica, entre altres. Des del consistori expliquen que posar aquestes jardineres és el “primer pas” d’un projecte més gran que afectarà tot el tram comprès entre el Sortidor i la rotonda de sortida de la Bisbal.

L’alcalde del municipi, Enric Marquès, ha explicat a Ràdio Capital que es tracta d’un projecte impulsat pel Consell d’Iniciatives Econòmiques de la Bisbal que té per objectiu “fer de l’Aigüeta un carrer comercial més agradable”. Es tracta d’una acció que es planteja a llarg termini. De fet, Marquès parla de 2030: “ens hem de preguntar com volem que sigui l’Aigüeta al 2030 i, a partir d’aquí, començar a actuar”. Així doncs, les jardineres són la primera acció d’aquest projecte que encara està en desenvolupament i que vol donar una nova imatge al carrer.

A part d’això, es realitzaran més canvis per revitalitzar la zona. Per una banda, s’ha acordat habilitar un pàrquing per a cotxes en un solar que hi ha l’Aigüeta. També es crearà un espai per a autocaravanes al Camp de Futbol Vell. Marquès també explica que la idea és canviar l’aspecte del carrer posant arbrat almenys a un dels laterals, on ara hi ha les jardineres.

Enric Marquès recorda que en l’últim any han obert sis locals nous a l’Aigüeta, un fet que consideren “molt positiu” perquè demostra que és un carrer amb potencial comercial. Per això des de l’Ajuntament creuen que cal seguir apostant per millorar-lo.

L’Ajuntament de la Bisbal ha arribat a un acord amb els propietaris del solar, que s’habilitarà com a pàrquing

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -

1 COMENTARI

  1. Podrien deixar prou distancia entre una i altre per optimitzar espai per 2 cotxes. Que carda fàstic veurà un vehicle a
    qui li sobren 3 metres d’espai i no cap cap altre X no colocar les jardineres 60cms més endavant O enrrera.q no sobra aparcament precisament ni cal ser enginyer X veura ho!

Comments are closed.

- Publicitat -

La Síndica de Greuges de Palamós proposa al consistori assumir la gestió dels Serveis Socials

La Síndica de Greuges de Palamós, Fina Camós, ha suggerit a l'Ajuntament que consideri la possibilitat de gestionar directament...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -