12.5 C
Pals
Dissabte, 4 desembre 2021
- Publicitat -

Jaume Dulsat (PDeCAT): “Per salvar el turisme cal unitat comunicativa i avenç en les vacunacions”

Ahir al Supermatí, seguint les entrevistes als candidats pel 14-F, vam parlar amb el candidat per Girona del PDeCAT, Jaume Dulsat.

Dulsat va defensar que per a salvar el turisme cal superar el virus amb les vacunacions, però també unitat comunicativa entre administracions (i dins d’aquestes) per a transmetre confiança

Tot i la situació econòmica actual que ha causat la pandèmia al Baix Empordà, Jaume Dulsat va defensar que el model econòmic actual  basat en el turisme és un bon model, ja que és “equilibrat” i “diversificat”.

Per una altra banda, el candidat del PDeCAT també va explicar que la pandèmia també “ha deixat oportunitats” perquè molta gent ha passat de viure a ciutats com Barcelona a pobles petits. Per aquesta raó, Dulsat va assegurar que ara hi ha nous reptes perquè cal fer millores en dues vies: primer, va explicar que cal millorar la comunicació i fer més inversions en el transport i les infraestructures viàries. En segon lloc, també va assegurar que cal garantir la fibra òptica a tots els municipis de la comarca.

Dulsat assegurava, com dèiem, que cal millorar el transport, i va explicar que s’ha de fer  també de dues maneres: amb el foment i millora del transport públic i també amb la millora de les carreteres entre els municipis del Baix Empordà i Girona. 

I, finalment, Jaume Dulsat també va parlar d’urbanisme. Com la resta dels candidats amb qui hem conversat a Ràdio Capital, Dulsat va explicar que des de PDeCAT apostarien per mantenir el Pla Director de la Costa Brava si arribessin al Govern.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios