15.1 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

Jaume Quintana cap de llista de Junts per Catalunya a Santa Cristina d’Aro

Agafa el relleu de Josep Llensa, que havia encapçalat les llistes de CIU l'última legislatura

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Jaume Quintana ha estat l’escollit pel partit Junts per Catalunya (JxCat) per encapçalar les llistes al municipi de Santa Cristina d’Aro, segons avançava Televisió Costa Brava. Quintana es converteix així en el tercer alcaldable confirmat a l’Alcaldia, després de Palahí al Partit Socialista (PSC), i Lourdes Fuentes a Esquerra.

Quintana prové del món esportiu i associatiu. Des de fa anys que està vinculat a l’atletisme, i fa tres anys va crear el Club Atlètic Santa Cristina. El candidat explica que aquest pas cap a la política neix de la seva necessitat de treballar més pel poble, ja que veia mancances que es veia capacitat per poder realitzar. Afirma sentir-se molt agraït pel suport rebut, tant a Santa Cristina com per part del president del partit al Baix Empordà.

El partit i ell mateix ja han començat a treballar per definir les llistes. Quintana treballa per fer una llista el més transversal possible i renovada, amb gent qualificada de totes les edats, perfils i cultures, per intentar integrar a tot el poble a dins d’aquesta llista. Creu que aquesta és la manera per a arribar a tothom. Vol treballar per a arreglar les mancances de Santa Cristina, sobretot millorar el dia a dia, que és el que veu més fluix.

Aquesta serà la primera vegada que Jaume Quintana es presenta a unes eleccions municipals. El candidat va ser presentat en un acte el passat divendres, que va comptar amb la presència de Carles Salgas, president del PDeCAT al Baix Empordà, que va agrair la feina feta per Jaume Llensa com a portaveu del partit a l’Ajuntament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, visita la nova deixalleria de Palamós

La reforma integral de la deixalleria de Palamós era necessària perquè feia més de 20 anys que s'havia creat l'equipament i aquest havia quedat obsolet en alguns aspectes vinculats al tractament i reciclatge dels residus.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -