20.4 C
Pals
Dimecres, 19 juny 2024
- Publicitat -

Joan Bosch torna a la ràdio per “buscar empordanesos pel món”

"De cap a cap" és el títol de l'espai en el qual es buscaran empordanesos-gironins que viuen fora de l'Empordà i amb els que Bosch hi conversarà per conèixer què fan i com els hi va la vida, què és el que troben a faltar i conèixer el seu país d'adopció

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dissabte 11 de maig s’estrena “De cap a cap”, el nou matinal dels dissabtes de Ràdio Capital, que dirigeix i presenta el periodista Joan Bosch. “De cap a cap” és el títol de l’espai en el qual es buscaran empordanesos-gironins que viuen fora de l’Empordà i amb els que Bosch hi conversarà per conèixer què fan i com els hi va la vida, què és el que troben a faltar i conèixer el seu país d’adopció. Actualment hi han més de 35.000 persones de la demarcació de Girona que viuen a l’exterior.

Però a més, “De cap a cap” també comptarà amb diversos col·laboradors amb els que Bosch hi parlarà al llarg del matí. Mariola Dinarès, Joan Arenyes, Adrià Bas, Ivan Rosquelles i també la col·laboració de l’audiència de Ràdio Capital que vulgui intervenir al programa, i tot plegat combinat amb música per acompanyar l’espai.

“De cap a cap” s’emetrà els dissabtes de 10 a 13 des de l’estudi de Ràdio Capital, a Palafrugell.

Sobre Joan Bosch

Joan Bosch compta amb una llarga trajectòria professional. Ha estat director de Ràdio Costa Brava, sots director de RNE o director del programa La Nit dels Ignorants, a Catalunya Ràdio. Després d’una aturada professional, torna a la ràdio de la ma de Ràdio Capital de l’Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival·B celebra 10 anys amb Mushka, Julieta, Guillem Gisbert o Maria Hein

El Festival•B celebrarà el seu desè aniversari al Parc del Fòrum els dies 27 i 28 de setembre detectant les noves sensibilitats musicals emergents que marquen la tendència més actual. L’últim festival de l’estiu a Barcelona anuncia un segon avanç artístic ple de talent dins de l’escena independent i alternativa. Encapçalant aquest nou avançament trobem
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -