12.4 C
Pals
Dilluns, 20 març 2023
- Publicitat -

Jordi Mias: “Hem recuperat dades del 2019, però encara falta recuperar alguns mercats”

Segons Jordi Mias Morell, president de la Costa Brava Verd Hotels, el sector hoteler ha experimentat una gran recuperació en les vendes on line i  gairebé s’igualen xifres del 2019. Ho afirmava en una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital de l’Empordà. Però sap que encara queda molt camí per fer.

El sector que ara per ara té més sortida és el del client català, segons Mias. I és que els mercats internacionals encara es veuen greument afectats per la pandèmia. Un dels mercats que ha patit més ha estat el britànic que, segons el president de la Costa Brava Verd Hotels, encara no s’ha recuperat.

El mercat que ha crescut ha estat, sens dubte, el català. El tipus de client que visita els hotels d’aquesta associació busca un destí refugi. Són clients que volen escapar de les grans metròpolis cap a destins més tranquils. Segons Mias, aquests són hotels amb una mitjana de menys de 60 habitacions i amb cert encant.

I és que l’associació Costa Brava Verd Hotels, són un conjunt d’hotels ubicats a la província de Girona. L’associació d’hotels familiars i amb encant va originar-se al Baix Empordà, però ha anat creixent durant els últims anys a la resta de comarques gironines. Fa uns anys, van obtenir la marca de Petits Grans Hotels de Catalunya.

Les noves mesures amb el certificat Covid

Tal com deia al Supermatí Jordi Mias, el certificat Covid s’ha aplicat a hotels des de l’entrada en vigor de la legislació el divendres passat. Reconeix que per nosaltres és una novetat, però que el client estranger hi està acostumat.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios