22 C
Pals
Divendres, 21 juny 2024
- Publicitat -

Jordi Sistach: “L’homenatge va dedicat totes les persones que col·laboren amb les entitats”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Jordi Sistach: "L'homenatge va dedicat totes les persones que col·laboren amb les entitats"
Loading
/

Fotografia: Imatge d’arxiu

A finals d’abril, diverses entitats del municipi li van fer un homenatge com a agraíment al seu compromís amb la societat i el municipi. Al Supermatí, vam parlar amb Jordi Sistach per conèixer-lo millor i saber com ha rebut aquest reconeixement.

Jordi Sistach va explicar que l’acte d’homenatge que li van dedicar diverses entitats del municipi va ser una “sorpresa total”. Concretament, el reconeixement va ser iniciativa de l’Associació Amics de les Illes Formigues, la Fundació Vimar, l’Institut de Palamós i l’Ajuntament del municipi. Totes aquestes, són entitats relacionades amb Sistach que han volgut agraïr-li la seva tasca.

L’homenatjat ha explicat la relació que té amb les entitats, especialment amb la Fundació Vimar, que treballa per donar suport a les persones amb capacitats especials del Baix Empordà. Sistach ha explicat que hi té una vinculació familiar.

Jordi Sistach també ha volgut extendre el reconeixement a totes les persones que formen aquestes entitats.

A l’acte, celebrat el dia de Sant Jordi a l’Espai del Peix de Palamós, hi van participar una seixantena de persones. L’Ajuntament de Palamós també li va entregar a Sistach una placa commemorativa.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios