18.2 C
Pals
Dilluns, 20 maig 2024
- Publicitat -

Jordi Soler: “Estem esperant que ens posin dia i hora pel diàleg sobre el Pla Director”

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Jordi Soler, l’alcalde de Calonge i Sant Antoni va explicar al Supermatí el punt de vista dels alcaldes del Baix Empordà que reclamen aclariments en el Pla Director Urbanístic. Soler diu que el problema d’interpretació de la normativa d’intervenció paisatgística no es pot resoldre amb una circular i celebra que Calvet convidi a fer diàleg i espera que els hi posin “dia i hora”.

La normativa deixa en decisió dels ajuntaments temes que segons ells haurien d’estar regularitzats i per tant, dubten alhora de donar llicències perquè volen evitar denúncies posteriors. Per tant, com va explicar Soler, “no al·leguen del Pla Director en si”, sinó que els Ajuntaments tinguin una normativa clara.

Soler ha explicat que no se’ls ha donat “cap explicació convincent” per part de territori i per això han posat un requeriment previ, “que no és amb intenció de posar el contenciós, però si l’hem de posar evidentment el posarem”.

Sobre l’acord amb la Policia Local de Calonge per tornar a fer hores extres, Soler ha explicat a Ràdio Capital que “és fruit d’una taula de negociació”. Després d’una proposta de l’Ajuntament, es van acceptar els matisos que es van aportar.

Pel que fa al balanç de govern, ha destacat que l’important en el govern municipal són persones.

“Hem tornat a posar Calonge on mereixia després d’un trasbals terrible”, ha explicat Soler.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Marc Larré: “M’agrada treballar amb l’art de manera directa”

L’artista Marc Larré va guanyar el premi Antoni Vila Casas d’escultura 2024 amb l’obra titulada “2 braços, 3 genolls,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -