25.6 C
Pals
Dimecres, 29 juny 2022
- Publicitat -

Josep Maria Hernández, guanyador del III Premi Empordà de novel·la de la Bisbal d’Empordà

La mort del Rei Gaspart ha estat l’obra triada entre la trentena proposades

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El jurat del III Premi Empordà de novel·la de la Bisbal, format per Neus Lloveras, Maria Teresa Calabús, Marià Sais, Joan Maria Puigvert, Josep Pastells, Blai Maté i Jordi Imaz, es va reunir telemàticament el passat 6 d’abril i, entre una trentena de novel·les presentades, va triar l’obra La mort del Rei Gaspart del periodista Josep Maria Hernández Ripoll.

Josep Maria Hernández Ripoll (Barcelona, 1958) te una carrera periodística de més de trenta anys amb estils molt variats com la crítica musical o diversos gèneres informatius –el reportatge social, la crònica nocturna o els articles d’opinió. En els últims anys va alternar la premsa i la televisió amb l’escriptura de relats infantils. A banda d’això, va dirigir el Programa Zona V de Televisió de Catalunya i va ser autor dels guions de diferents produccions. Va escriure la seva primera novel·la el 2016, La sonrisa helada de gènere policíac.

La presentació pública prevista a la Biblioteca Lluïsa Duran de la Bisbal no ha pogut ser amb motiu del confinament i s’ha realitzat telemàticament, com també hauran de ser totes les activitats relacionades amb la Diada de Sant Jordi. En podeu consultar la programació aquí.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -