Ja es coneixen els noms dels guanyadors dels premis Peix Fregit i Palafrugellenc de l’Any. Els guardons s’entregaran aquest diumenge a les set de la tarda al Teatre Municipal de Palafrugell. Així, com ja és tradicional, també es presentarà el llibre Crònica d’un any 2018.

En aquesta 36a edició del certamen, organitzat per l’Equip Crònica d’un Any, Edicions Baix Empordà i amb el suport de l’Ajuntament de la vila, la presentació del llibre anirà a càrrec del periodista i escriptor, Josep Pastells. Doncs, s’hi il·lustraran les notícies i successos més destacats d’enguany.

Josep Piferrer s’emportarà el guardó a Peix Fregit 2018 per la seva presència i implicació continuades en la vida cultural i social del municipi. Per exemple, fent de voluntari d’associacions i activitats culturals sense ànims de lucre com el teatre, les sardanes o la coral.

Els premiats com a palafrugellencs de l’any han estat: Pilar Alsina, Natàlia Bassa, Enric Bruguera, Maria Planas i Lluís Català, Àlvaro Dobaño, Cristina Ferrer i Mònica Sàbat, Maria Garcia, Dolors Massó, Glòria Piferrer, Albert Rocas, Jordi Sàbat, i Isaac Sabrià.

Finalment, la Fira de Vins i Caves de Catalunya, organitzada pel Grup Costa Brava Centre, ha estat la millor iniciativa de l’any. Es va celebrar del 31 al 2 de setembre a la plaça Can Mario de la vila.