23.7 C
Pals
Dijous, 29 juliol 2021
- Publicitat -

Josep Piferrer: “Juli Fernández ha d’explicar a l’opinió pública per què va tramitar la llicència del xalet del Golfet”

L'Ajuntament analitzarà internament quins han de ser els següents pasos a realitzar després que la justícia hagi tombat la llicència urbanística del xalet del Golfet

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament analitzarà internament quins han de ser els següents pasos a realitzar després que la justícia hagi tombat la llicència urbanística del xalet del Golfet. La sentència no obliga el seu enderroc sinò que demana que es realitzi un estudi d’impacte paisatgístic. Per això, l’analitzaran amb els serveis jurídics i demanaran aquest document.

Des de l’àmbit més polític, Josep Piferrer, actual alcalde de Palafrugell, assegura en declaracions al Supermatí de Ràdio Capital que s’ha demostrat que és una llicència “que l’anterior alcalde havia tramitat com va voler“.

“Quan vam demanar explicacions no en vam tenir cap”, ara en vist que hi ha coses que no estaven ben fetes. I ara “que donin les opinions pertinents i que expliquin a l’opinió pública” perquè van emetre aquesta llicència, ha assegurat Piferrer.

Assegura que no demana la dimissió del regidor, sinó que “doni explicacions”.

Ara com Ajuntament, ha explicat que han fet una petició per tenir l’informe que la sentència demana.

“Demà al matí amb el jurídic acabarem d’aclarar el posicionament” de cara a la petició d’un possible recurs contra la sentència ha explicat Piferrer.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -