11.7 C
Pals
Dissabte, 16 gener 2021

Josep Piferrer: “Juli Fernández ha d’explicar a l’opinió pública per què va tramitar la llicència del xalet del Golfet”

L'Ajuntament analitzarà internament quins han de ser els següents pasos a realitzar després que la justícia hagi tombat la llicència urbanística del xalet del Golfet

El més llegit

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.

El restaurant La Gamba de Palamós tanca temporalment després de ser sancionat per incomplir les restriccions

El restaurant La Gamba de Palamós ha decidit tancar temporalment després d'haver estat sancionat per la policia per no complir les restriccions de la Covid-19. Ara, a la porta del restaurant, s'hi troba el rètol: "Tancat per força". 

La Garoinada de Palafrugell tira endavant tot i les restriccions

Tot i les restriccions imposades els establiments participants han decidit tirar endavant la campanya.

Un detingut a Palafrugell per punxar les rodes de vehicles

Agents de la Policia Local de Palafrugell van detenir el responsable d'haver provocat la punxada de diverses rodes, de forma massiva, a vehicles estacionats al barri de Vilaseca-Bruguerol de Palafrugell
Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament analitzarà internament quins han de ser els següents pasos a realitzar després que la justícia hagi tombat la llicència urbanística del xalet del Golfet. La sentència no obliga el seu enderroc sinò que demana que es realitzi un estudi d’impacte paisatgístic. Per això, l’analitzaran amb els serveis jurídics i demanaran aquest document.

Des de l’àmbit més polític, Josep Piferrer, actual alcalde de Palafrugell, assegura en declaracions al Supermatí de Ràdio Capital que s’ha demostrat que és una llicència “que l’anterior alcalde havia tramitat com va voler“.

“Quan vam demanar explicacions no en vam tenir cap”, ara en vist que hi ha coses que no estaven ben fetes. I ara “que donin les opinions pertinents i que expliquin a l’opinió pública” perquè van emetre aquesta llicència, ha assegurat Piferrer.

Assegura que no demana la dimissió del regidor, sinó que “doni explicacions”.

Ara com Ajuntament, ha explicat que han fet una petició per tenir l’informe que la sentència demana.

“Demà al matí amb el jurídic acabarem d’aclarar el posicionament” de cara a la petició d’un possible recurs contra la sentència ha explicat Piferrer.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

Altres notícies