Josep Pla reviu en les veus de l’equip de Ràdio Capital

A banda d'un vídeo de més de 20 minuts de durada, les diferents intervencions per separat es poden seguir a través dels perfils de twitter i instagram de l'emissora. A més, Ràdio Capital planteja un repte a la seva audiència. Endevinar quin de tots els vídeos publicats, NO forma part de l'obra de Pla. Sort!

- Publicitat -

Aquest Sant Jordi tot l’Equip de Ràdio Capital ens hem sumat a la lectura basada en l’obra de Josep Pla, que organitzen l’Ajuntament de Palafrugell i la Fundació Pla.

La redacció d’informatius de l’emissora (Dani Cortés, Gerard Escaich, Eugènia Güell, Agnès Santos i Pedro Ruiz), els responsables de la programació musical (Marc Clapés i Àlex Mata), els responsables tècnics (Martí Saguer i Josep Lluís Vidal), o els col·laboradors de la secció d’opinió de l’emissora (Jaïr Dominguez, Martí Sabrià, Rosa Regàs, Adrià Pujol, Carles Xuriguera, Montserrat Tura, Marc Trayter, Pere Carreras, Pere Maruny, Sàbel Gamez, Marc Casanovas, Lola Puig, Toni Sellas, Dani Chicano, Neus Mar i Alba Cunillera) i fins a 30 persones, han participat de la lectura de diferents pàgines del quadern gris, de l’autor de Palafrugell.

A banda d’un vídeo de més de 20 minuts de durada, les diferents intervencions per separat es poden seguir a través dels perfils de twitter i instagram de l’emissora.

A més, Ràdio Capital planteja un repte a la seva audiència. Endevinar quin de tots els vídeos publicats, NO forma part de l’obra de Pla. Sort!

La programació especial de Sant Jordi de Ràdio Capital es completarà, a més, amb un programa especial que conduïrà la periodista de la casa, Eugènia Güell i que comptarà amb diverses persones convidades. L’especial Sant Jordi Llibres i ràdio, començarà a les 18:00

- Publicitat -