12.4 C
Pals
Dilluns, 22 abril 2024
- Publicitat -

Ràdio Capital emetrà un programa especial el dia de Sant Jordi

La redactora Eugènia Güell presentarà el programa, ple de llibres i literatura que ens explicaran les persones de la comarca que la fan viure: escriptors i escdriptores, llibreters i llibreteres i sobretot, els lectors i lectores: vosaltres!

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dijous 23 d’abril no podrem ser als carrers per celebrar Sant Jordi, però Ràdio Capital serà a casa vostra per viure el primer Sant Jordi confinat de la història amb vosaltres. A partir de les 18h emetrem un programa especial de Sant Jordi en directe per compartir literatura: parlarem de llibres, en llegirem fragments i poemes i passarem una bona estona per fer que aquest Sant Jordi tingui el que ha tingut sempre: literatura.

Ho farem acompanyats de les persones que dediquen el seu dia a dia a donar vida literària a la comarca: Les llibreteres Maria Teresa Calabús i Gemma García, l’escriptora Rosa Regàs o els escriptors Adrià Pujol i Pere Maruny. També seran amb nosaltres en Martí Sabrià i el cuiner Vicenç Fajardo per parlar del nou llibre La Cuina de l’Empordanet. Parlarem amb l’editor Gerard Xarles i l’escriptor Lluís Molines sobre el seu nou llibre Tot recordant vivències. Crítica, morbo, humor… i unes gotes de tendresa. La bibliotecària Carme Fenoll també ens acompanyarà, juntament amb en Marc de la Llibreria l’Espiral, la Núria de la Llibreria Dalmau, la Montse de la Llibreria Montse de Santa Cristina d’Aro, la Gemma de la Llibreria Susanna, i la Neus Lloveras de La Singlatana. La Maria de la llibreria La Caseta de Pals fins i tot ens explicarà un conte infantil. Tots ells i elles ens recomanaran llibres, ens llegiran fragments o poemes que els agradin i passaran una tarda de Sant Jordi amb nosaltres que serà especial i única. I volem que hi sigueu tots i totes, escoltant-nos i participant.

A Ràdio Capital volem celebrar Sant Jordi amb aquest programa especial, que presentarà la redactora Eugènia Güell amb la col·laboració de tots els redactors i redactores de Ràdio Capital, i amb en Martí Saguer als controls tècnics. El telèfon 972 31 37 02 estarà obert a tothom qui vulgui compartir literatura amb nosaltres, parlar-nos de llibres o llegir fragments i poemes. Amb vosaltres farem que aquest Sant Jordi 2020 sigui únic.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Una rosa i un llibre

Ja fa alguns dies que l’aroma de les roses impregna els carrers, els locals i les cases de totes...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -