12.5 C
Pals
Divendres, 1 març 2024
- Publicitat -

Aprovat per majoria el projecte d’obres ordinàries d’urbanització de la Fosca

En el primer ple telemàtic de la història de l'Ajuntament de Palamós, s'ha aprovat amb 16 vots a favor i l'abstenció de la CUP l'aprovació inicial del projecte

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Aprovat per majoria el projecte d'obres ordinàries d'urbanització de la Fosca
Loading
/

L’Ajuntament de Palamós ha dut a terme aquesta tarda el primer ple telemàtic de la història del consistori a causa de la situació extraordinària generada pel coronavirus.

El punt tres del ple ha estat el de l’aprovació inicial del projecte d’obres ordinàries d’urbanització de la Fosca, fase II. Es tracta d’obres locals de reforma d’un sector de la urbanització que requereixen de projecte tècnic i no figura identificada en el pressupost vigent, segons ha indicat el secretari Miquel Coma Tarrés.

Les obres contemplades al projecte van des del cementiri de Sant Joan fins al Passeig de la Fosca i des de la carretera de la Fosca fins al Camí vell, segons ha especificat Lluís Puig, alcalde del municipi. Aquestes obres contemplen millores de pavimentació, voreres noves i la instal·lació de totes les xarxes de serveis, entre d’altres. Puig defensava la posada en marxa d’aquest projecte i ha dit que l’actuació serà molt beneficiosa per aquest sector de la Fosca.

El Ple de l’Ajuntament ha fet l’aprovació amb 16 vots a favor i una abstenció de la CUP. Roser Huete ha dit, però que estan d’acord amb les contribucions especials del 90% pels veïns. Raimon Trujillo (JxCAT) també ha demanat que es tingui en compte aquesta situació de cara al pagament ateses aquestes contribucions.

Els partits han demanat que les obres tinguin totes les garanties de finalització. Josep Coll (PSC) recalcava que aquesta fase no pot quedar aturada.

Lluís Puig ha explicat que un cop aprovat aquest projecte es redactarà l’expedient de contribucions especials, que també s’haurà d’aprovar pel plenari, i marcarà la quantia que hauran d’aportar els veïns de la zona en aquestes obres i les condicions que tenen per dur-les a terme. Un cop aprovat es podran licitar.

El batlle ha indicat que la seva intenció és poder iniciar les obres el setembre del 2021, tot i la situació ha dit que esperen que l’estat d’alarma s’aixequi aviat i es pugui mantenir aquest termini que, de moment, no han modificat.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Begur destinarà gairebé un milió i mig d’euros a millores municipals

El ple de Begur va aprovar dimarts una modificació de crèdit per a millorar els serveis, equipaments i recursos del municipi.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -