9.1 C
Pals
Diumenge, 29 gener 2023
- Publicitat -

Juli Fernández vol “recuperar” Palafrugell al 2023

Segons l'ex-alcalde, el municipi porta "quatre anys aturat" amb un Govern que "no té gens clares" quines són les prioritats i "fora de lloc". El seu objectiu és tornar a situar Palafrugell al lloc que li pertoca en l'àmbit social, econòmic i de lideratge de la comarca.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’ex-alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, ha avançat a Ràdio Capital que té la intenció de tornar a presentar-se com a candidat del PSC a les eleccions municipals de Palafrugell al 2023. La decisió, motivada pel que ell considera una “mala gestió” del municipi amb l’actual Govern, haurà de ser valorada per l’agrupació local dels socialistes.

Cap el març o abril del 2022 es portarà a terme un Congrés Extraordinari del PSC on el partit decidirà els seus candidats municipals per al següent any. En aquest acte, Juli Fernández espera tornar a ser escollit com a candidat a l’Alcaldia de Palafrugell, doncs se sent “il·lusionat” i “amb ganes” de tornar a governar Palafrugell i deixar enrere una etapa de “desgovern” amb ERC al capdavant. Tot i així, entén que el veredicte final no està en les seves mans i que no serà fàcil ser reelegit.

Reactivar Palafrugell.

Segons assenyala Juli Fernández, el municipi porta “quatre anys aturat” amb un Govern que “no té gens clares” quines són les prioritats i “fora de lloc”. A més, afegeix que Palafrugell ha perdut “pistonada” en molts aspectes i que compta amb un Executiu “incapaç” de gestionar-lo, doncs pujar els impostos en plena crisi econòmica és un exemple d’això.

Per tant, l’objectiu de l’ex-alcalde és tornar a situar a Palafrugell al lloc que li pertoca en l’àmbit social, econòmic i de lideratge de la comarca. D’igual manera, Juli Fernández diu que “faria el mateix” que en el període de 2011 a 2017 en el qual va governar: una política de proximitat, donar resposta a la gent que realment ho necessita i donar suport al sector econòmic i industrial.

Juli Fernández, un home amb experiència.

Juli Fernández i Iruela, nascut el 1962, és un polític i assessor empresarial català d’origen andalús. A més d’haver estat alcalde de Palafrugell del 2011 al 2017, ha estat diputat al Congrés dels Diputats entre el 2008 i el 2011, diputat al Parlament de Catalunya entre el 2012 i el 2015 i diputat provincial de Girona des del 2015 fins a l’actualitat.

En l’àmbit local, a banda d’alcalde, ha estat també primer tinent d’alcalde de Palafrugell del 2003 al 2007 i és regidor de l’Ajuntament des del 1992. Actualment, ostenta el càrrec de primer secretari del PSC a les comarques gironines i és el president del Grup Socialista a la Diputació de Girona.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -