19.4 C
Pals
Divendres, 22 octubre 2021
- Publicitat -

Justícia o llei? Periodisme o propaganda?

Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

La llei és la norma i la justícia, allò que se suposa que garanteix el compliment, de la manera més equilibrada possible i ahir, la llei va permetre que Urdangarin, condemnat, s’estalviï la presó sense ni tan sols pagar fiança. També vam saber que Miguel Blesa i Rodrigo Rato, han estat condemnats a 6 i 4 anys i mig de presó i també ahir, vam saber que el fiscal que perseguia la presumpta corrupció del President de la comunitat de Múrcia, del PP, of course, ha estat apartat al mateix temps que denunciava pressió i persecucions als fiscals.

Tot molt normal en el país de pandereta que és l’Estat Espanyol i que acumula tantes vergonyes, com casos de corrupció assetgen el partit que mal governa amb el plasmàtic de la barba i les esses mal dites.

Però no contents amb aquesta des vergonya ibèrica, els mitjans de dretes encapçalats per El país, releguen la notícia del cunyat del rei d’Espanya, per tapar-la amb la brutícia de les targetes black.

La maniobra de publicar la sentència de Rato i Blesa, no respon a la casualitat judicial. Està més que estudiada, la necessitat de publicar-la el mateix dia, per tal que els pobres desgraciats espanyols de classe mitja, oblidem ràpidament que el cunyat del Rei d’Espanya s’estalvia la presó i anirà un cop al mes a signar a l’ambaixada espanyola a Suïssa.

I no us penseu que ningú li retirarà títols o suport. No us penseu que la casa reial condemnarà l’actitud del cunyat del rei d’Espanya. De la mateixa manera que no cal que us digui, que en Rato trepitjarà la presó el mateix temps que l’Urdangarín, la Infanta, el president de Múrcia o la mare que els va parir a tots plegats.

Tanmateix, ells no tenen la culpa de tot això. I no la tenen, perquè seguirà havent-hi idiotes que segueixin confiant en el partit que ho permet i ho fomenta i seguirem essent tant idiotes com per renegar una mica, insultar-los quan els veiem a la tele, però no mourem ni un dit per sortir al carrer a cridar, a insultar-los, a exigir que tornin els diners que han robat o a cremar contenidors. De fet, jo mateix crec que ja m’he desfogat prou per avui.

Confio que no sentiran mai aquesta editorial, que no voldria pas acabar a la presó per haver anomenat els lladres pel seu nom.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ecologistes critiquen el nou carril bici entre Calella i Palafrugell

SOS Costa Brava critica que no s'han buscat alternatives al carril bici de l'autovia de Palafrugell a Calella
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -