13 C
Pals
Diumenge, 4 desembre 2022
- Publicitat -

La 2a setmana Catalana de l’Esport se celebra a Platja d’Aro

La Setmana Catalana de l’Esport és l’esdeveniment esportiu de referència per fer visible l’esport català. Enguany el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro acollirà diferents competicions esportives del 15 al 22 d’octubre.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Setmana Catalana de l’Esport és l’esdeveniment esportiu de referència per fer visible l’esport català. Una iniciativa de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya per mostrar al món l’excel·lència dels seus esportistes, les seves instal·lacions d’alt nivell i el seu prestigi federatiu a través de les seleccions catalanes. Hi participen més de 2.000 esportistes de 22 països, amb 30 de federacions esportives implicades. S’articula entorn de competicions oficials i exhibicions de 30 esports a 20 seus de les comarques de Girona.

Enguany, del 15 al 22 d’octubre, el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro acull diverses competicions: ball esportiu, dissabte 15 i diumenge 16 d’octubre (10-22 h); futsal, dimarts 18 i dimecres 19 d’octubre (21 h); hoquei sala, divendres 21 d’octubre (18-21 h); handbol, dissabte 22 i diumenge 23 d’octubre (11-13 h); i twirling, dissabte 22 d’octubre (13-15 h).

La 1a Setmana Catalana de l’Esport es va celebrar l’any 1935 a Barcelona amb un ambiciós programa competitiu i un notable èxit de públic. L’esclat de la Guerra Civil va impedir la continuïtat de l’esdeveniment. La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), constituïda el 1933 va ser-ne impulsora; i ara, vuitanta-set anys després, la UFEC reprèn l’organització d’aquest esdeveniment per convertir-lo en una cita de referència al país i a l’escena internacional.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Jordi Policarp: “Busco sortir de la zona de confort i plantejar-me nous reptes”

Jordi Policarp va presentar per últim cop el seu llibre "Santa innocència"
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -