13.1 C
Pals
Divendres, 1 desembre 2023
- Publicitat -

La 3a Gala Pro Baix Ter recollirà fons per les Associacions de Famílies d’Alumnes de la zona

La Gala Pro Baix Ter tindrà lloc a l'Espai Ter el 30 de setembre i programa l'espectacle 'Les dones del rock' i la primera Festa de les AFA del Baix Ter

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Després de l’èxit de les dues primeres edicions, Giropoma i l’Auditori Teatre Espai Ter, de Torroella de Montgrí, celebren la tercera edició de la iniciativa solidària Gala Pro Baix Ter que té lloc anualment per recaptar finançament per a projectes d’interès social al Baix Ter. En aquest cas, set associacions de famílies d’alumnes (AFA) de centres d’educació infantil i primària del Baix Ter seran les beneficiàries d’aquesta iniciativa amb la finalitat de finançar diversos projectes de millora en els centres escolars Guillem de Montgrí i Sant Gabriel de Torroella de Montgrí, Portitxol de l’Estartit, Puig Rodó d’Ullà, El Rajaret de Bellcaire d’Empordà, La Branca d’Albons i Francesc Cambó de Verges. Concretament, els diners recaptats de la III Gala Pro Baix Ter serviran bàsicament per realitzar millores en els patis o les biblioteques d’aquests centres o a la compra de material.

L’acte central de la Gala Pro Baix Ter tindrà lloc a l’Espai Ter el 30 de setembre amb l’espectacle ‘Les Dones del Rock’, en què s’interpretaran temes de les millors cantants de la història com Billie Holiday, Wanda Jackson, Tina Turner, Patti Smith, Janis Joplin o Amy Winehouse. Es podrà col·laborar amb la iniciativa comprant entrades per a l’actuació al web de l’Espai Ter (www.espaiter.cat). El mateix dia també se celebrarà la I Festa de les AFA del Baix Ter, una jornada de portes obertes on cada centre proposarà participar de diferents tallers i altres activitats pensades per a grans i petits. Les persones que assisteixin a aquesta jornada podran també col·laborar amb la iniciativa comprant ‘pomes solidàries’.

La Gala Pro Baix Ter

La III Gala Pro Baix Ter vol ser un reconeixement i vol visibilitzar el treball de les AFA, que d’una manera desinteressada treballen en la millora de l’oferta educativa de la zona. Així, Giropoma i l’Espai Ter de Torroella de Montgrí varen posar en marxa l’any 2021 la iniciativa solidària Gala Pro Baix Ter amb el propòsit de millora la qualitat de vida de les persones i del paisatge del Baix Ter.

Amb la iniciativa es vol contribuir al finançament de projectes d’interès promoguts per entitats que s’han destacat en la millora de la vida de les persones i en la defensa del paisatge del Baix Ter.  Giropoma i l’Espai Ter assumeixen les despeses d’un espectacle cultural i les entrades del públic es destinen íntegrament a accions de les entitats.

La primera edició va recaptar 4.560€ que es van destinar a les residències Vila Vella, Santa Caterina i Vila Montgrí. Amb aquests diners, Vila Vella i Santa Caterina van finançar part de la compra d’un vehicle 100% elèctric. En el cas de Vila Montgrí, va servir per comprar butaques adaptades per a la millora del confort i qualitat de vida de la gent gran.

La segona edició va recaptar 4.715€ per a les ADF Montgrí i El Puig Segalar. Els diners recaptats es van destinar, en el cas de l’ADF Montgrí, a l’adquisició d’un vehicle, mentre que l’ADF El Puig Segalar va comprar un remolc-bomba amb una capacitat de 3.500 litres d’aigua.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós acull l’acte commemoratiu amb motiu del Dia internacional de solidaritat amb el poble palestí

Palamós s’ha sumat al Dia internacional de solidaritat amb el poble palestí, que es commemora cada 29 de novembre
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -