10.9 C
Pals
Dissabte, 22 gener 2022
- Publicitat -

La Bisbal i la festa del circ

Ens acostem al 14 de juliol, i això vol dir que queda menys d’una setmana perque s’estreni la 22ena edició de la Fira del Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà.

La capital del Baix Empordà, ha establert en aquestes dates un precedent, un esdeveniment que cal remarcar en vermell en el calendari estival dels baixempordanesos.  D’aquesta manera, des de fa ja 22 anys, els visitants i veins de la comarca, poden gaudir d’actuacions de primer nivell en diferents formats pels carrers i bars de la localitat bisbalenca.

La fira del circ és un exemple d’esdeveniment de creació a través d’una iniciativa popular, amb la que, després de molts anys i sacrifici, actualment, aporta a la ciutat una mitja de  33.000 visitants en la pasada eidició,  a més de tenir un impacte econòmic d’uns 650.00 euros, i provocar la creació de 12 llocs de treball.

Omplir els carrers d’artistes no només aporta un benefici econòmic, una tipologia de festival com aquest ofereix l’oportunitat a la ciutadania de tornar a sortir al carrer, de crear teixit social de donar vida a unes ciutats i una societat, que en un moment de temporada d’estiu, pensa en treballar. Un festival com aquest ofereix la capacitat de crear somriures. Ofereix una proposta d’oci cultural i gratuït. Es construeix una proposta amb voluntat inclusiva, es crea un festival perquè tothom pugui gaudir d’una experiència com és el circ.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios