18.3 C
Pals
Dimecres, 7 juny 2023
- Publicitat -

La Caixa vol construir un auditori subterrani al Cap Roig

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Fundació La Caixa vol construir un auditori subterrani al castell del cap Roig. La idea, que està en fase de redacció, és evitar qualsevol impacte visual i mediambiental a l’espai natural protegit. La fundació bancària voldria convertir el cap Roig en un “centre de reflexió” d’economia que complementés l’atractiu dels jardins i el famós festival d’estiu. El director de l’espai, Josep Ollé, ha detallat el projecte al Supermatí de Ràdio Capital:

Escolta l’entrevista sencera a Josep Ollé: “Cap Roig també ha d’esdevenir un espai per a la reflexió”

La primavera de 2019 és la data amb què treballen per inaugurar l’espai, si no es produís cap imprevist. El plantejament de la Fundació La Caixa és construir diverses aules i sales que connectin amb el castell. L’auditori podria tenir una capacitat per a 180 persones. El disseny de la construcció s’ha encarregat a l’estudi Nitidus, de Barcelona.

La Fundació La Caixa ho ha anunciat en el marc de la primera Trobada de Cap Roig d’Economia i Reptes Socials. Les jornades, que han tingut lloc al Museu del Suro de Palafrugell, s’haurien d’organitzaren en el futur al nou auditori del cap Roig.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La discreció

Ara que ja han acabat les eleccions municipals sembla que hauríem d’anar per feina. Que hi anem o no...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -