Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

18.7 C
Pals
Diumenge, 1 juny 2025
- Publicitat -

La campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs arriba a la seva 32a edició

Enguany, seran dotze restaurants del municipi els que participaran en la proposta on s'ofereix un menú on l'arròs de Pals és el gran protagonista

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Pals dona el tret de sortida a la 32a campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs. La proposta comença aquest dimecres 30 d’abril i s’allargarà fins el proper 1 de juny. Enguany, seran dotze restaurants del municipi els que participaran en la proposta on s’ofereix un menú on l’arròs de Pals és el gran protagonista.

Els restaurants participants són l’Antic Casino, Ca la Teresa, Can Ruben, El Mirador de Pals, El Pedró, Es Portal, Golf Beach, Golf de Pals – La Costa Beach & Golf Resort, La Vila, Mas Salvi, Pahissa del Mas… i Sol Blanc. Tots aquests restaurants compten amb Arròs l’Estany de Pals, del Molí de Pals i el celler Mas Geli. A aquestes propostes, tal com explica la regidora de turisme i promoció econòmica de l’Ajuntament de Pals, Eva Safont, se li sumen la participació de l’Hotel La Costa Beach & Golf Resort, Turisme rural Can Pere Ni, Inmo Mas Pinell i l’Obrador Pastisseria Sweet Aury per diversificar les propostes de la campanya.

A més, durant tota la promoció també s’organitzen activitats, com la xerrada audiovisual “De l’arròs a les estrelles: descobrim l’univers des de Pals”, una caminada guiada pels arrossars i camins d’aigua, una sessió d’observació del corriol camanegre, el XV Torenig de Golf, visites guiades al Celler Mas Geli o la ruta de l’arròs amb el Xiulet de Pals.

Reproductor d'àudio

Tota la informació sobre dates, horaris i preus està disponible al llibret adjunt i al web visitpals.com.

La reivindicació del sector de l’arròs

L’Ajuntament de Pals, tal com va passar amb la darrera edició de la campanya Pals i la Cuina de l’Arròs volen mantenir el seu suport al sector de la pagesia, per això l’eslògan d’enguany de la campanya és “Sempre amb els nostres arrossaires”. Ho ha recordat l’alcalde del municipi, Carles Pi.

Reproductor d'àudio

El propietari d’Arròs Estany de Pals, Albert Grassot, ha recordat que tot i que les mesures restrictives de la sequera s’han reduït, encara no s’ha solucionat el tema de la manca d’aigua. “En un context de sequera cada cop més s’haurà de controlar més l’ús de l’aigua”, admet Albert Grassot. Per això, ha recordat la importància que tenen aquest tipus de campanyes gastronòmiques per donar valor a un producte com l’arròs de Pals.

Reproductor d'àudio

A la roda de premsa també hi han assistit el representant de l’Arròs del Molí de Pals, Joan Parals; el vicepresident primer del Consell Comarcal del Baix Empordà, Enric Marquès; i la Diputada delegada de Girona Excel·lent i Mercats, Vanessa Peiró.

- Publicitat -
- Publicitat -

En Quimi Portet i l’Ítaca o quan un artista i un festival connecten amb el territori

Quimi Portet ha omplert la plaça d’Ullastret en el marc del Festival Ítaca, oferint un concert que va més enllà de la música. Amb ironia i proximitat, ha connectat amb un públic divers, i entregat demostrant el valor de portar la cultura popular als pobles. Una nit que reivindica el paper essencial d’artistes i festivals compromesos amb el territori.

Altres notícies