22 C
Pals
Divendres, 21 juny 2024
- Publicitat -

La companyia de ballet que ha impressionat el públic del Festival de Peralada

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
La companyia de ballet que ha impressionat el públic del Festival de Peralada
Loading
/

El Bèjart Ballet Lausanne ha presentat l’espectacle inaugural del Festival Castell de Peralada. El públic ha aplaudit llargament als ballarins de la troupe que han posat tot el sentiment en els seus moviments. La d’avui ha estat la primera vegada que s’ha pogut veure aquest espectacle a Catalunya.

El coreògraf Gil Roman ha desvetllat la seva nova creació t’M et variations… un ballet en el que els moviments s’han transformat en paraules adreçades alfundador de la companyia, Maurice Béjart. La proposta artística té una primera part, amb la nova coreografia de Gil Roman t’M et variatons…, que es planteja com un diàleg entre mestre i deixeble a través del moviment, a partir de les seves cartes personals. A la segona part, Béjart fête Maurice, la companyia ret homenatge al mestre a través d’un ballet construït amb extractes d’algunes de les seves coreografies més íntimes i personals, fins i tot poc conegudes pel gran públic.

Amb l’espectacle d’aquest nit, que es repetirà aquest divendres, la companyia ha deixat clar que segueix sent fidel a la seva vocació: preservar l’obra de Béjart, sense deixar de ser un espai de creació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sostre Cívic i l’Ajuntament de Palamós celebren l’inici d’obres de l’habitatge cooperatiu Terra de Mar

Ahir dijous 20 de juny es va celebrar l’inici oficial de les obres del projecte d’habitatge cooperatiu ‘Terra de Mar’ a Palamós, impulsat per Sostre Cívic i l’Ajuntament del municipi. L’acte va comptar amb l’assistència de més de 50 persones, incloent-hi les sòcies impulsores i diverses autoritats locals, comarcals i de la Generalitat. El projecte
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -