12.5 C
Pals
Dimecres, 8 desembre 2021
- Publicitat -

Begur aprova un paquest de subvencions adreçades a activitats econòmiques

Les subvencions van dirigides a activitats professionals, establiments comercials i d’estètica, serveis de restauració i d’oci nocturn, càmpings i hotels; i es poden sol·licitar a l’Ajuntament fins al 18 de desembre a les 14 h.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

La Junta de Govern Local ha aprovat avui dimecres 9 de desembre les bases reguladores d’una nova línia de subvencions municipals adreçades a les activitats econòmiques de Begur i Esclanyà afectades per la Covid-19. Amb aquests ajuts l’Ajuntament aposta per a seguir dotant al teixit productiu i econòmic local de noves eines i recursos que permetin ajudar a minimitzar i pal·liar els efectes de la pandèmia entre el sector, un dels més damnificats per les restriccions d’obertura i de mobilitat decretades per les autoritats sanitàries per a evitar el contagi i la propagació del coronavirus.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Consum defensa que “després de l’enorme esforç i sacrifici que estan fent els autònoms i les petites empreses del municipi durant la pandèmia, ara ens toca a nosaltres seguir fent-los costat, retornar-los tot aquest compromís i ajudar-los a reactivar l’economia local i a tirar endavant i superar aquesta etapa tan difícil per a tots i totes”.

Per la seva part, l’alcaldessa de Begur, Maite Selva recorda que “des de l’inici d’aquesta crisi hem reforçat la nostra tasca de suport als col·lectius més vulnerables i als sectors més afectats de casa nostra per tal d’atendre les noves necessitats que ha generat la pandèmia i donar una resposta ràpida i eficient a les diferents problemàtiques que han anat sorgint”.

Qui pot ser beneficiari de l’ajut?

La línia d’ajuts impulsada pel consistori va adreçada a les persones físiques o jurídiques que desenvolupin una activitat econòmica i que disposin de llicència d’activitat al municipi de Begur amb anterioritat a la declaració de l’estat d’alarma. A més, l’activitat ha de tenir més d’un any d’antiguitat al municipi de Begur.

Quin és el període de sol·licitud?

El termini de presentació de sol·licituds és del 10 de desembre a les 9 h al 18 de desembre de 2020 a les 14 h (ambdues dates incloses). Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant el model d’instància normalitzat juntament amb la documentació establerta a les bases de la convocatòria.

Quins ajuts s’ofereixen?

L’Ajuntament de Begur destina per a aquesta convocatòria una partida de 80.000€ i l’import màxim de la subvenció serà de 300€ per a activitats professionals; fins a 300€ per a locals professionals; fins a 500€ per a establiments comercials i d’estètica; fins a 700€ per a restaurants, bars, cafeteries i bars d’oci nocturn; i fins a 700€ per a càmpings i hotels.

Tots els requisits, obligacions i la documentació necessària per a sol·licitar els ajuts es pot consultar íntegrament en aquest enllaç.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’hemeroteca digital de Josep Pla una realitat pel 2022

La Càtedra Josep Pla de la Universitat de Girona en col·laboració amb la Fundació Pla porten mesos treballant en aquesta hemeroteca digital
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -