9.8 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

Begur aprova un paquest de subvencions adreçades a activitats econòmiques

Les subvencions van dirigides a activitats professionals, establiments comercials i d’estètica, serveis de restauració i d’oci nocturn, càmpings i hotels; i es poden sol·licitar a l’Ajuntament fins al 18 de desembre a les 14 h.

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

La Bisbal impulsa una campanya contra la presència d’excrements de gossos a la via pública

La presència d’excrements de gossos a la via pública de la Bisbal és una de les principals queixes ciutadanes. L’actitud insolidària dels propietaris que no recullen les defecacions dels seus gossos ja ha esdevingut un problema de convivència.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

La Junta de Govern Local ha aprovat avui dimecres 9 de desembre les bases reguladores d’una nova línia de subvencions municipals adreçades a les activitats econòmiques de Begur i Esclanyà afectades per la Covid-19. Amb aquests ajuts l’Ajuntament aposta per a seguir dotant al teixit productiu i econòmic local de noves eines i recursos que permetin ajudar a minimitzar i pal·liar els efectes de la pandèmia entre el sector, un dels més damnificats per les restriccions d’obertura i de mobilitat decretades per les autoritats sanitàries per a evitar el contagi i la propagació del coronavirus.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Consum defensa que “després de l’enorme esforç i sacrifici que estan fent els autònoms i les petites empreses del municipi durant la pandèmia, ara ens toca a nosaltres seguir fent-los costat, retornar-los tot aquest compromís i ajudar-los a reactivar l’economia local i a tirar endavant i superar aquesta etapa tan difícil per a tots i totes”.

Per la seva part, l’alcaldessa de Begur, Maite Selva recorda que “des de l’inici d’aquesta crisi hem reforçat la nostra tasca de suport als col·lectius més vulnerables i als sectors més afectats de casa nostra per tal d’atendre les noves necessitats que ha generat la pandèmia i donar una resposta ràpida i eficient a les diferents problemàtiques que han anat sorgint”.

Qui pot ser beneficiari de l’ajut?

La línia d’ajuts impulsada pel consistori va adreçada a les persones físiques o jurídiques que desenvolupin una activitat econòmica i que disposin de llicència d’activitat al municipi de Begur amb anterioritat a la declaració de l’estat d’alarma. A més, l’activitat ha de tenir més d’un any d’antiguitat al municipi de Begur.

Quin és el període de sol·licitud?

El termini de presentació de sol·licituds és del 10 de desembre a les 9 h al 18 de desembre de 2020 a les 14 h (ambdues dates incloses). Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant el model d’instància normalitzat juntament amb la documentació establerta a les bases de la convocatòria.

Quins ajuts s’ofereixen?

L’Ajuntament de Begur destina per a aquesta convocatòria una partida de 80.000€ i l’import màxim de la subvenció serà de 300€ per a activitats professionals; fins a 300€ per a locals professionals; fins a 500€ per a establiments comercials i d’estètica; fins a 700€ per a restaurants, bars, cafeteries i bars d’oci nocturn; i fins a 700€ per a càmpings i hotels.

Tots els requisits, obligacions i la documentació necessària per a sol·licitar els ajuts es pot consultar íntegrament en aquest enllaç.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies