16.5 C
Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

La Diada Patronal de la Policia Local en imatges

Els actes de la Diada Patronal de la Policia Local de la Bisbal van incloure un motiu homenatge al cap del cos, que es jubila el juny de’any que ve després de 34 anys de servei

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dissabte 14 de desembre va tenir lloc la Diada Patronal de la Policia Local de la Bisbal, una celebració recuperada després d’anys en que no es celebrava i que enguany ha comptat amb un ampli suport ciutadà i el reconeixement de l’ajuntament.

INICI DELS ACTES

El programa d’activitats va començar pels volts de les 12 del migdia amb la rebuda de les autoritats a la plaça del Castell i la tradicional salutació als agents del cos seguida de la presentació del nou cotxe per a la Policia Local.

ACTE INSTITUCIONAL

Posteriorment es va desenvolupar l’acte institucional amb una sala de plens de l’Ajuntament plena de gom a gom. Presidia l’acte l’alcalde de la Bisbal, Enric Marqués amb l’Albert Ballesta, director del Serveis Territorials d’Interior a Girona i hi eren presents els regidors d’Esquerra Republicana de Catalunya Carme Vall, Xènia Sala, David Mont-ros, així com Xevi Font, de Compromís-Junts per Catalunya i Xavier Dilmé de Tots per la Bisbal. Al cantó dels regidors s’hi asseia el regidor de la seguretat vial del consell infantil de l’ajuntament.

RECONEIXEMENTS

Al cantó dels membres de la Policia Local de la Bisbal cal destacar també la presència en l’acte d’altres cossos de seguretat, com els Mossos d’Esquadra, així com els vigilants de Forallac, Protecció Civil i la Creu Roja als qui es va fer el lliurament de mèrits i felicitacions per la tasca realitzada, així com per la seva trajectòria.

L’acte més emotiu de la Diada Patronal de la Policia Local de la Bisbal va ser l’homenatge a l’actual cap de la Policia, el sots inspector Josep Cruz, que el juliol de 2020 es jubilarà després de 34 anys de servei a la ciutadania de la Bisbal.

Vídeo elaborat per @danivisuals

https://picpanzee.com/danimuvisuals

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El torneig MICIntegra viurà demà la seva desena edició amb 18 equips i una clara vocació inclusiva

La desena edició del torneig MICIntegra tindrà lloc demà, disputant-se íntegrament entre Vidreres i Palamós. Aquesta serà la primera...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -