22.6 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

La Diputació de Girona injectarà més d’un milió d’euros a municipis del Baix Empordà aquest abril

La Diputació de Girona ha aprovat avançar la meitat dels diners del Fons de Cooperació Econòmica previst per aquest any. Són 11 MEUR a diversos ajuntaments i consells comarcals.

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Diputació de Girona ha aprovat injectar gairebé 11 MEUR a diversos ajuntaments i consells comarcals perquè puguin fer front a la COVID-19. D’aquesta manera, avançaran part dels diners del Fons de Cooperació Econòmica previst per aquest any. En concret, és la meitat d’aquest fons i que es correspon a 10.934.532 euros, dels quals aproximadament 1.500.000 € aniran al Baix Empordà, repartida en 36 municipis.

Palamós per exemple rebrà 133.960,00€. Pel que fa a Sant Feliu de Guíxols, aquest abril en principi rebrà aproximadament uns 145.000 euros la meitat de la subvenció anual. Castell-Platja d’Aro en rebrà  99.020,18€ i són la meitat dels 198.042,35 € que, enguany, la població ha de percebre del Fons de Cooperació Econòmica i Cultural.

Aquests diners són part de El Fons de Cooperació Econòmica i Cultural, que constitueix un programa que, complint les funcions d’assistència i cooperació als municipis, pretén incentivar les inversions municipals, contribuir al finançament dels serveis municipals obligatoris i promoure les activitats de caràcter cultural. Les bases del Fons del 2020 mantenen dos fons complementaris: un que finança projectes per facilitar l’accés a les tecnologies i l’altre a les actuacions de camins. Avançant aquets diners, l’objectiu és garantir la liquiditat financera i que tinguin recursos per poder-se recuperar econòmicament de la situació actual.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -