11.3 C
Pals
Dissabte, 17 abril 2021
- Publicitat -

La Diputació de Girona injectarà més d’un milió d’euros a municipis del Baix Empordà aquest abril

La Diputació de Girona ha aprovat avançar la meitat dels diners del Fons de Cooperació Econòmica previst per aquest any. Són 11 MEUR a diversos ajuntaments i consells comarcals.

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Diputació de Girona ha aprovat injectar gairebé 11 MEUR a diversos ajuntaments i consells comarcals perquè puguin fer front a la COVID-19. D’aquesta manera, avançaran part dels diners del Fons de Cooperació Econòmica previst per aquest any. En concret, és la meitat d’aquest fons i que es correspon a 10.934.532 euros, dels quals aproximadament 1.500.000 € aniran al Baix Empordà, repartida en 36 municipis.

Palamós per exemple rebrà 133.960,00€. Pel que fa a Sant Feliu de Guíxols, aquest abril en principi rebrà aproximadament uns 145.000 euros la meitat de la subvenció anual. Castell-Platja d’Aro en rebrà  99.020,18€ i són la meitat dels 198.042,35 € que, enguany, la població ha de percebre del Fons de Cooperació Econòmica i Cultural.

Aquests diners són part de El Fons de Cooperació Econòmica i Cultural, que constitueix un programa que, complint les funcions d’assistència i cooperació als municipis, pretén incentivar les inversions municipals, contribuir al finançament dels serveis municipals obligatoris i promoure les activitats de caràcter cultural. Les bases del Fons del 2020 mantenen dos fons complementaris: un que finança projectes per facilitar l’accés a les tecnologies i l’altre a les actuacions de camins. Avançant aquets diners, l’objectiu és garantir la liquiditat financera i que tinguin recursos per poder-se recuperar econòmicament de la situació actual.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Els Agents Rurals demanen regular l’accés als espais naturals gironins davant de l’increment d’usuaris els darrers mesos

Donen per fet que aquest tipus de turisme "ha arribat per quedar-se" i diuen que "a vegades es va darrera del problema"
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -