13.8 C
Pals
Dilluns, 4 desembre 2023
- Publicitat -

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal dóna 3000€ al servei d’aliments de Càritas de la Bisbal i a la Caixa de Solidaritat de l’APPC

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà ja ha fet donació dels seus beneficis al servei d’aliments de Càritas de la Bisbal d’Empordà i a la Caixa de Solidaritat de l’APPC. Els factors adversos van convertir la XXV Fira de Circ al Carrer de la Bisbal en un acte de resistència cultural i, en aquest sentit, l’entitat organitzadora va voler fer palès el seu compromís amb les companyies de circ, el sector cultural i el municipi bisbalenc.

Així, d’una banda, la XXV Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà es va comprometre amb el municipi fent donació de tots els beneficis obtinguts de la publicitat a Càritas de la Bisbal. L’aportació, obtinguda gràcies a tots els anunciants i patrocinadors, anirà destinada al servei d’aliments que ofereix al municipi. El donatiu ha estat de 1.026 euros, que és el que es va recaptar amb la publicitat, inserida a espais diversos, com el web, les banderoles dels escenaris o el llibret del programa.

D’altra banda, la recaptació econòmica obtinguda a la taquilla inversa dels espectacles programats ha estat de 3.100 euros i ha anat destinada a la caixa de solidaritat de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). Cal tenir present que els ingressos del públic s’han fet a través del web de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal, al moment que s’obtenien les entrades gratuïtes per cadascun dels espectacles amb donació voluntària suggerida. Amb aquesta donació la Fira també fa palès el seu compromís amb el sector del circ.

Una valoració positiva de la 25a edició
Abans de començar l’esdeveniment ja no quedaven places lliures en cap de les prop de 30 propostes que es van dur a terme, en una edició de mínims i marcada per la pandèmia. Una resposta de públic que va satisfer l’organització, que va reivindicar el paper de la cultura i en va destacar el seguiment massiu que va tenir la fira a través de l’streaming: més de 10.000 persones van seguir l’esdeveniment en línia o per televisió. Tot plegat, amb un èxit de públic previsible: els espectacles van quedar limitats al voltant de les 120 places.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Recomanació literària: “Pètals de dia i pètals de nit¨ d’Ada Jiménez i Marta Montañá

Aquesta setmana, la Maria Teresa Calabús, de la Llibreria El Cucut de Torroella de Montgrí, ens recomana aquest llibre...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -