15.5 C
Pals
Dissabte, 4 desembre 2021
- Publicitat -

La Fundació Vimar inicia una campanya per cofinançar les obres d’adequació del local cedit per l’Ajuntament per instal·lar-hi les seves oficines

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La Fundació Vilagran Maristany (Vimar) ha iniciat una campanya per recaptar fons que els permeti cofinançar les obres d’adequació de l’antic local del Rober Parroquial de Calonge i Sant Antoni, cedit per l’Ajuntament a la Fundació el passat 15 de maig.

En aquest local, la Fundació Vimar hi situarà els seus serveis centrals, des d’on gestionarà les tasques d’administració i finances, la gestió de compres, de recursos i manteniment, així com els serveis de qualitat i innovació, recursos humans, comunicació, relacions institucionals i captació de fons. És un espai d’uns 150 metres quadrats ubicat a l’avinguda de la Unió, i que ara Vimar reformarà per adaptar-lo a les seves necessitats.

La Fundació Vilagran Maristany és una fundació privada sense ànim de lucre, constituïda l’any 1999 i que té com a objectiu promoure accions encaminades a afavorir les persones amb especials capacitats i que resideixen al Baix Empordà. Vimar té 64 treballadors en l’actualitat, i fan tasques d’acolliment residencial, atenció diürna i programa de suport a l’autonomia a la pròpia llar. Aquests serveis els té en set centres de diferents poblacions de la comarca. Un d’ells està a Sant Antoni. Es tracta de la Llar Residència La Gavina, que dona servei a 10 persones, ateses per 6 professionals.

Aquest local on ara s’instal·larà la Fundació manté, d’aquesta manera, la seva funció social, ja que abans acollia el Rober Parroquial i Municipal, que ajudava amb el subministrament de roba a les famílies amb dificultats econòmiques.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Toni Strubell: “Caimó va fer que Sant Feliu de Guíxols fos el lloc més proper a la llibertat”

A la Fira Indilletres de la Bisbal d'Empordà hem pogut parlar amb Toni Strubell, escriptor de  "Caimó", llibre publicat per l'editorial Llibres del Segle. El llibre de Caimó, segons explica Toni Strubell, té dues finalitats clares: "fer una bona novel·la que la gent pugui gaudir llegint i recuperar un figura com en Pere Caimó". 
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -