30.6 C
Pals
Dissabte, 12 juny 2021
- Publicitat -

La Fundació Vimar inicia una campanya per cofinançar les obres d’adequació del local cedit per l’Ajuntament per instal·lar-hi les seves oficines

El més llegit

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Fundació Vilagran Maristany (Vimar) ha iniciat una campanya per recaptar fons que els permeti cofinançar les obres d’adequació de l’antic local del Rober Parroquial de Calonge i Sant Antoni, cedit per l’Ajuntament a la Fundació el passat 15 de maig.

En aquest local, la Fundació Vimar hi situarà els seus serveis centrals, des d’on gestionarà les tasques d’administració i finances, la gestió de compres, de recursos i manteniment, així com els serveis de qualitat i innovació, recursos humans, comunicació, relacions institucionals i captació de fons. És un espai d’uns 150 metres quadrats ubicat a l’avinguda de la Unió, i que ara Vimar reformarà per adaptar-lo a les seves necessitats.

La Fundació Vilagran Maristany és una fundació privada sense ànim de lucre, constituïda l’any 1999 i que té com a objectiu promoure accions encaminades a afavorir les persones amb especials capacitats i que resideixen al Baix Empordà. Vimar té 64 treballadors en l’actualitat, i fan tasques d’acolliment residencial, atenció diürna i programa de suport a l’autonomia a la pròpia llar. Aquests serveis els té en set centres de diferents poblacions de la comarca. Un d’ells està a Sant Antoni. Es tracta de la Llar Residència La Gavina, que dona servei a 10 persones, ateses per 6 professionals.

Aquest local on ara s’instal·larà la Fundació manté, d’aquesta manera, la seva funció social, ja que abans acollia el Rober Parroquial i Municipal, que ajudava amb el subministrament de roba a les famílies amb dificultats econòmiques.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Palamós controlarà l’accés a La Fosca aquest estiu

Hi haurà informadors que tindran un control de la gent que entra i surt de La Fosca i també hi seran per altres qüestions no relatives a la COVID-19.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -