El primer establiment de la Vall d’Aran on es pot degustar l’autèntica gamba de Palamós és el restaurant Eth Bistró de Vileha, que s’ha adherit a la Marca de Garantia Gamba de Palamós. Així doncs, ja són 83 els establiments certificats amb aquesta marca de garantia, i aquest restaurant en concret és el primer a la província de Lleida que l’obté.

El restaurant Eth Bistró ha creat un menú degustació específic de la Gamba de Palamós, però a banda té molts altres menús degustació, amb plats elaborats i productes d’alta qualitat.

La Marca de Garantia es troba en creixement, ja que entre barques d’arrossegament del port palamosí, peixaters, distribuïdors, empreses de transformació i restaurants, ja són 83 els establiments certificats. Destaquen el Celler de Can Roca de Girona, el Casamar de Llafranc, Can Jubany de Calldetenes i el restaurant Bo.TiC de Corçà. Per tenir aquest certificat, s’han de passar diversos controls dels tècnics auditors pel que fa a la manipulació, conservació, transport i presentació del producte.