18.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

La Llar del Pensionista de Pals presenta el programa Activa’t i gaudeix plus 65

Activa’t i gaudeix plus 65 és un projecte organitzat per l’Associació Llar del Pensionista de Pals amb la col·laboració de l’Ajuntament. Aquest dimarts, 17 de setembre a les 18 h, es durà a terme una sessió informativa al Centre Cívic del municipi.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Associació Llar del Pensionista de Pals proposa per a aquest curs 2019-20 un programa d’activitats que vol donar continuïtat a la bona acollida d’edicions anteriors.  Aquest dimarts, a les 18 h, el Centre Cívic de la vila acollirà una sessió informativa amb tots els detalls i informació sobre el projecte.

Enguany, les activitats seran obertes a totes les persones majors de 65 anys residents al municipi. En el programa s’hi podran trobar tota mena de disciplines, sempre enfocades a potenciar la salut física, social i mental de la gent gran, enriquir els seus coneixements i fomentar la seva participació activa en la societat. Entre d’altres, es podrà fer gimnàstica i exercici físic, teatre, tallers de memòria o cursos d’informàtica o català.

En paraules de la regidora d’Acció Social, Mireia Bonilla, el programa s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament “d’oferir recursos a la gent gran” per tal de “millorar la seva qualitat de vida, consolidar hàbits saludables i realitzar activitats que els ajudin a viure un envelliment actiu”. Segons la regidora, la gent gran és un “sector en situació de necessitat i vulnerabilitat, l’atenció del qual representa una prioritat per a l’Ajuntament”.

De fet, el projecte Activa’t i gaudeix plus 65 va començar a caminar el 2017 en forma de prova pilot, consolidant-se, amb gran èxit de participació, l’any 2018. És per això que l’Ajuntament i la Llar han decidit continuar el programa. La voluntat de tots dos organitzadors és convertir-lo en un pilar important de promoció de l’envelliment actiu i de l’activitat saludable entre el col·lectiu de la gent gran.

L’any 2018, el municipi de Pals tenia censats 2.461 residents, dels quals 576 eren majors de 65 anys (un 23’4% de la població). Aquestes dades indiquen que Pals presenta un grau d’envelliment superior al del conjunt de Catalunya.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Volem el turisme? Sí. Ens molesta el turisme? També

Bon dia, benvolguts oients de Ràdio Capital, avui el meu comentari és un comentari recurrent, podríem dir que des...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -