6.2 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

La màgia i la ceràmica neolítica, les apostes de Santa Cristina a Som Cultura

La màgia i la ceràmica neolítica són les dues apostes que se fan des de Santa Cristina d'Aro dins de Som Cultura, el festival de les Experiències culturals que organitza al llarg de novembre el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La màgia i la ceràmica neolítica són les dues apostes que es fan des de Santa Cristina d’Aro dins de Som Cultura, el festival de les Experiències culturals que organitza al llarg de novembre el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona. Les dues activitats culturals cristinenques, que tindran lloc aquest cap de setmana i duren uns 90 minuts, formen part de la cinquantena que s’han programat per aquesta edició, que és la quarta, de Som Cultura, que va sorgir amb l’objectiu d’oferir una selecció d’activitats culturals genuïnes per descobrir l’àmplia oferta cultural, patrimonial i d’espectacles de les comarques gironines.

L’activitat de màgia, Viu la Màgia en directe, que tindrà lloc dissabte, a les 17 hores, és concreta en una visita guiada al Grand Museu de la Màgia “La Casa Màgica” del municipi, que és l’entitat que l’impulsa. Durant la visita es posen en funcionament uns quants dels Autòmats del segle XIX que hi ha al museu. En finalitzar la visita és farà una demostració de Trucs de màgia per part del propietari del museu, l’il·lusionista Xevi. En acabar, s’entregarà 1 joc de màgia a les famílies amb mainada. El preu de l’activitat és de 4 euros, si bé és gratuïta pels menors de cinc anys.

L’activitat sobre la ceràmica neolítica, que tindrà lloc diumenge, amb punt de trobada al pàrquing del monument megalític a les 11 del matí, és concreta en una visita guiada i taller de ceràmica al dolmen de la Cova d’en Daina. Durant la visita, es donaran a conèixer les comunitats humanes que van començar a construir dòlmens i megàlits. La producció i l’ús de la ceràmica és una activitat ben documentada arqueològicament i gràcies als seus canvis al llarg del període, és molt útil com a mètode de datació.

somcultura2019

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols aprova un paquet de mesures per fer front a l’augment del preu del lloguer al municipi

Està previst estudiar possibles modificacions del planejament urbà, així com detectar habitatges de grans tenidors buits.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -