22.2 C
Pals
Dijous, 18 agost 2022
- Publicitat -

Cinc pobles demanen un servei de bus directe a l’hospital de Santa Caterina

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els Ajuntaments de Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Llagostera, Cassà de la Selva, Llambilles i Quart demanen que la línia de transport público de bus que passa pels seus municipis vagi fins a l’hospital de Santa Caterina, que se troba ubicat al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt. La petició dels sis Ajuntaments, que comporta la modificació d’uns quants dels traçats de les actuals línies del transport regular de passatgers, se fara al Consorci del Transport público de l’Àrea de Girona , Autoritat Territorial de Mobilitat. “L’objectiu és millorar el servei públic de transport entre els diferents municipis i l’hospital Santa Caterina”, ha recordat l’alcaldessa de Santa Cristina, Lourdes Fuentes, que ha afegit: “Trobem que és una molt bona iniciativa per als nostres ciutadans “.

La demanda dels municipis se fa després de la trobada dels seus maxims mandataris, que va tenir lloc dilluns a Llagostera. Fins ara, per poder arribar a l’Hospital Santa Caterina, l’únic enllaç és des de la plaça Marquès de Camps de  Girona . Aixó obliga als usuaris d’aquesta línia d’autobusos que va a Sant Feliu a realitzar un transbord d’una estació a l’altra, amb els inconvenients i pèrdua de temps que comporta.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La ciutat ibèrica d’Ullastret, un jaciment amb molta història encara per descobrir

La ciutat ibèrica d'Ullastret va arribar a tenir una població de 6.000 habitants entre els segles IV i III aC. Amb les seves 15 hectàrees, era considerada capital de la tribu ibèrica dels indiketes, que vivien a les comarques de l'Empordà i la Selva
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -