11.7 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

La Notaría, de Palamós, fa la segona millor tapa de Catalunya

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El xef Ivan Arbonés, de La Notaría, ha quedat en segona posició en el concurs Tapa de l’Any 2017 a Catalunya, celebrat a Sitges. Hi va presentar una berlina cruixent de calamar amb la tinta. La tapa guanyadora era obra del cuiner Antonio Jiménez, del restaurant Tastet del Reng, a Balaguer. Era una terrina de carn, amb cansalada i costella de porc, amb salsa barbacoa, xili, crema de mango, llàgrima de iogurt, mel, espècies i crosta de wasabi. Al concurs, organitzat pel  Gremi d’Hostaleria de Sitges i Estrella Damm, hi van participar 12 finalistes. La Notaría de Palamós era l’únic establiment de les comarques de Girona a la final. Segons el xef Ivan Arbonés, la tapa presentada a concurs és una manera diferent de menjar-se el calamar amb la seva pròpia tinta.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Xavier Cortadellas: “La història de la Bisbal va més enllà d’aquest municipi, és la història de la comarca”

Aquesta passada setmana es va presentar a l’arxiu comarcal del Baix Empordà el llibre ‘Història de la Bisbal. Retrat d’una vila cinccentista’ de Jordi Frigola d’Edicions Sidillà. L’autor ens va deixar a principis d’any, però d’aquest llibre en van parlar Santi Soler, Josep Matas, Carmen Marugán i Xavier Cortadellas. Per parlar-nos-en ens va visitar al Supermatí l'editor d'edicions Sidillà, Xavier Cortadellas.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -