6.1 C
Pals
Dissabte, 17 abril 2021
- Publicitat -

La plataforma AlertaSantFeliu presenta demà les primeres accions

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

La nova plataforma AlertaSantFeliu presentarà en detall els seus objectius i posició demà al migdia a la Cambra de Comerç. La plataforma va néixer per denunciar qüestions que tenen a veure amb les actuacions del consistori pel que fa al patrimoni històric, urbanístic, cultural i mediambiental de Sant Feliu de Guíxols que segons argumenten, està en perill.

La plataforma va recollir milers de firmes per evitar la retirada de l’escultura de Joan Rebull i també es posiciona en contra de la reforma del Passeig Rius i Calvet i de la construcció d’infraestructures sobre el moll medieval i les muralles centenàries. Membres de la plataforma han fet divereses trobades amb l’alcalde de la ciutat “sense resultats apreciables”, segons han dit, i consideren que el govern és “molt poc sensible” al llegat històric i està “massa preocupat” per oferir espais públics a la ocupació privada. Amb aquest motiu, la plataforma ara consolidada ha definit unes accions que presentaran demà en detall però que el membre de la plataforma Toni Sala ha avançat a Ràdio Capital.

Segons ha concretat, ara que s’han adherit a la plataforma SOS Costa Brava, faran arribar una carta a Quim Torra i a Carles Puigdemont “fent una mena de SOS” i també demanaran als poítics que es presentin a les eleccions que defensin llegats com per exemple el de Joan Bordàs, així com també a la població que participi als actes de defensa del patrimoni urbà. El membre de AlertaSantFeliu també ha dit que demanaran ser presents a una reunió sobre cultura que s’ha anunciat en la expresseran la seva opinió respecte el Museu Thyssen dins d’aquest context.

 

Toni Sala ha dit que pretenen “promoure l’autoestima d’aquesta ciutat”, en la que el sorprèn, ha dit, “amb quina facilitat i rapidesa es pot arribar a destruïr el patrimoni cultural.”

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

L’IPEP busca empreses per la 5a Jornada d’Oportunitats Laborals

L'IPEP busca empreses que necessitin personal per la cinquena Jornada d'Oportunitats Laborals que se celebrarà de forma no presencial durant els dies 11 i 12 de maig.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -