12.6 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

La plataforma AlertaSantFeliu presenta demà les primeres accions

El més llegit

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Mor una dona al Passeig del Mar de Sant Feliu De Guíxols

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, primer a través d'un agent que es trobava fora de servei

Detingut un home a Platja d’Aro que va amenaçar de mort a policies a través d’una xarxa social

La Gendarmeria va avisar els Mossos al veure un vídeo on deia que faria servir un fusell d'assalt
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

La nova plataforma AlertaSantFeliu presentarà en detall els seus objectius i posició demà al migdia a la Cambra de Comerç. La plataforma va néixer per denunciar qüestions que tenen a veure amb les actuacions del consistori pel que fa al patrimoni històric, urbanístic, cultural i mediambiental de Sant Feliu de Guíxols que segons argumenten, està en perill.

La plataforma va recollir milers de firmes per evitar la retirada de l’escultura de Joan Rebull i també es posiciona en contra de la reforma del Passeig Rius i Calvet i de la construcció d’infraestructures sobre el moll medieval i les muralles centenàries. Membres de la plataforma han fet divereses trobades amb l’alcalde de la ciutat “sense resultats apreciables”, segons han dit, i consideren que el govern és “molt poc sensible” al llegat històric i està “massa preocupat” per oferir espais públics a la ocupació privada. Amb aquest motiu, la plataforma ara consolidada ha definit unes accions que presentaran demà en detall però que el membre de la plataforma Toni Sala ha avançat a Ràdio Capital.

Segons ha concretat, ara que s’han adherit a la plataforma SOS Costa Brava, faran arribar una carta a Quim Torra i a Carles Puigdemont “fent una mena de SOS” i també demanaran als poítics que es presentin a les eleccions que defensin llegats com per exemple el de Joan Bordàs, així com també a la població que participi als actes de defensa del patrimoni urbà. El membre de AlertaSantFeliu també ha dit que demanaran ser presents a una reunió sobre cultura que s’ha anunciat en la expresseran la seva opinió respecte el Museu Thyssen dins d’aquest context.

 

Toni Sala ha dit que pretenen “promoure l’autoestima d’aquesta ciutat”, en la que el sorprèn, ha dit, “amb quina facilitat i rapidesa es pot arribar a destruïr el patrimoni cultural.”

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies