Platja Gran de Palamós | Imatge d'arxiu
Platja Gran de Palamós | Imatge d'arxiu
- Publicitat -

El departament de Cultura de l’Ajuntament de Palamós aposta un estiu més pel cinema i se suma al cicle Cinema Lliure a la Platja, que durant els mesos d’estiu organitza la projecció de pel·lícules a les platges de quatre municipis litorals catalans.

Així doncs, la platja Gran de Palamós és convertirà en una sala de cinema amb accés gratuït, els diumenges 4 i 18 de juliol i l’1 d’agost. Els tres films programats es projectaran a la zona de l’espigó de la platja Gran a partir de les 21:30 h del vespre, coincidint a més amb la posta de sol.

El film que donarà tret de sortida el diumenge següent serà “Corpus Christi”, pel·lícula polonesa basada en fets reals, que va ser candidata als Oscars, com el millor film internacional. A més a més també va ser premiada per l’Europa Cinemas Label Award del Festival de Vènecia

El següent diumenge dia 18 de juliol es projectarà “Mina y el mundo de los sueños”, un llargmetratge d’origen danès i l’últim diumenge, dia 1 d’agost la pel·lícula que tancarà el cicle serà “Emma”, una producció xilena.

A més a més, abans de cada projecció de cadascuna d’aquestes pel·lícules es passarà un dels curtmetratges participants de la darrera edició del festival Filmets.

- Publicitat -