1.4 C
Pals
Divendres, 27 gener 2023
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell col·labora en l’atenció domiciliària dels col·lectius més vulnerables

La iniciativa està coordinada per Càritas, Creu Roja i Serveis Socials, que sobretot canalitzen demandes de logística durant aquests dies

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha desplegat un servei per garantir la cobertura dels serveis bàsics de tota la ciutadania i en especial dels col·lectius més vulnerables. La iniciativa està coordinada per Càritas, Creu Roja i Serveis Socials, que sobretot canalitzen demandes de logística durant aquests dies, i compten amb la col·laboració de la Policia Local.

Josep Piferrer, alcalde del municipi, explicava a aquest mitjà, que aquestes entitats tenen cura de la gent necessitada del poble, coordinats des de Benestar Social.

Des de l’Ajuntament informen que el servei està destinat a la població de risc, que no puguin sortir de casa, no tinguin xarxa social o familiar i necessitin suport per a la realització de compres de productes bàsics i medicaments o amb els animals de companyia. Les entitats ja compten amb una llista de les persones reconegudes com a vulnerables al municipi, però qualsevol que no rebi aquest servei i el necessiti pot comunicar la seva situació trucant al consistori de 9 a 15h de dilluns a divendres o bé durant el cap de setmana a la Policia Local.

Són diversos els municipis que compten amb grups de voluntaris al voltant de Xarxa Solidària que es coordinen per Telegram, com per exemple al poble de Torroella de Montgrí, per ajudar a la població que ho necessiti. Piferrer explicava que en el cas de Palafrugell funciona diferent:

 

En referència als desplaçaments, tal com informàvem a Ràdio Capital, durant aquest cap de setmana hi ha hagut 48 denúncies per incomplir el confinament, però tot i això Piferrer reconeixia que han disminuït. Sobretot ho han notat durant el cap de setmana. El batlle deia que la policia treballa perquè la gent estigui conscienciada que no es produeixin aquests desplaçaments innecessaris i els que es facin siguin dins dels permesos. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Perdudes 2×04 – Perdudes congelades

En aquest programa parlem de les exageracions, passem per la fred i el vent que està fent aquests dies....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -