20.3 C
Pals
Dijous, 16 octubre 2025
- Publicitat -

La responsable del bar Vii de Girona ha estat reconeguda amb el Premi Nacional de Gastronomia a la Millor Sommelier d’Espanya.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

 

Audrey Doré: “Es beu menys vi, però de més bona qualitat”. «La feina que fem és la mateixa en un restaurant amb tres estrelles Michelin o en un bar de vins: cuidar la gent, parlar de vi amb les persones que venen… Són llocs diferents i ritmes diferents, però al cap i a la fi fas el mateix». Audrey Doré feia aquesta reflexió dijous a la tarda al bar de vins i platets Vii de Girona, a la plaça del Vi. Dimarts li havia estat concedit el Premi Nacional a la Millor Sommelier 2025, una distinció que atorga la Reial Acadèmia de Gastronomia i que reconeix la seva «professionalitat, trajectòria i profund coneixement del món del vi», segons el veredicte del jurat, que destacava que «ha demostrat, demostra i continuarà demostrant una gran passió, tocant tota mena de referències, des de grans cellers a petits productors, als quals connecta amb el client». «És un premi gros, aquest, i inesperat», comentava Doré, que el 2017 i el 2019 ja s’havia proclamat com a Millor Sommelier de Catalunya (va ser la primera dona a fer-ho). «Va ser una sorpresa perquè no sabia ni que estava nominada; em van trucar, em van dir que s’havia reunit el jurat i que m’havien donat el premi per la meva trajectòria i per la pedagogia que he fet del vi». Audrey Doré ha estat entrevistada per Joan Bosch al programa DE CAP A CAP.

- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies