15 C
Pals
Dilluns, 17 maig 2021
- Publicitat -

La resposta de l’hospital

El més llegit

Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

No els enganyaré. Portem diversos dies al darrera d’aquesta notícia que vam avançar el dilluns i que arran de la publicació a Ràdio Capital, ha tingut un ressò d’abast estatal. Perquè portem dies i no ho expliquem fins dilluns? Doncs perquè abans d’explicar una història com aquesta, ens hem assegurat molt bé de comptar amb totes les versions possibles, o com a mínim de contactar amb tots el implicats que tenen relació amb un assumpte tan delicat com aquest.

Òbviament, la família ha mostrat tota la predisposició a explicar la seva versió, tot i que amb reserves, ja que han limitat el que podien explicar a l’àmbit que el seu advocat els hi ha recomanat (i en aquest punt, cal no oblidar, que tot parteix d’una denúncia pública a facebook). Per la seva banda, l’Hospital de Palamós, inicialment decideix emetre un escuet comunicat i posteriorment (ahir dimarts a mig matí) veient la volada que ha agafat l’assumpte, convoca una roda de premsa.

D’entrada, vagi per davant que des d’aquest mitjà no s’acusa a ningú de res. Ni donem per fet que l’hospital va negligir les seves obligacions (jo mateix he fet alguns articles alabant la feina de l’hospital i els seus professionals) ni qüestionem la versió de la família. Ens hem limitat a explicar els fets. Sí creiem, però, que aquesta roda de premsa s’hagués hagut de produir abans. Emetre un curt comunicat no és suficient en l’era de la comunicació i en un moment en el que a través de les xarxes socials la informació corre com la pólvora.

Tan de bo no haguem de tornar a informar de circumstàncies com aquesta, però si algun dia passa, confiem tenir tota la informació de primera mà, des del primer moment.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Joaquim Nadal presenta llibre a la Vitel·la: “En els personatges es reconeix la meva personalitat”

L'escriptor, historiador i polític Joaquim Nadal ha presentat aquest diumenge a la llibreria Vitel·la Espai Fòrum de Palafrugell
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -