9.2 C
Pals
Dimarts, 5 desembre 2023
- Publicitat -

La resposta de l’hospital

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Em dic Miquel Curanta i sóc de Pals. Gestor cultural i de mitjans, he treballat a diverses emissores de Ràdio (Ràdio Begur, Ràdio Costa Brava, 40 Principals, M80 ràdio, Cadena SER, Flaix, Flaixbac, Ona Catalana, Catalunya ràdio). He estat director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (2018 - 2022) i del Club TRESC (2008 - 2018). També he fundat una productora de televisió (Creativa Audiovisual) i el 2001 vaig fundar Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
La resposta de l'hospital
/

No els enganyaré. Portem diversos dies al darrera d’aquesta notícia que vam avançar el dilluns i que arran de la publicació a Ràdio Capital, ha tingut un ressò d’abast estatal. Perquè portem dies i no ho expliquem fins dilluns? Doncs perquè abans d’explicar una història com aquesta, ens hem assegurat molt bé de comptar amb totes les versions possibles, o com a mínim de contactar amb tots el implicats que tenen relació amb un assumpte tan delicat com aquest.

Òbviament, la família ha mostrat tota la predisposició a explicar la seva versió, tot i que amb reserves, ja que han limitat el que podien explicar a l’àmbit que el seu advocat els hi ha recomanat (i en aquest punt, cal no oblidar, que tot parteix d’una denúncia pública a facebook). Per la seva banda, l’Hospital de Palamós, inicialment decideix emetre un escuet comunicat i posteriorment (ahir dimarts a mig matí) veient la volada que ha agafat l’assumpte, convoca una roda de premsa.

D’entrada, vagi per davant que des d’aquest mitjà no s’acusa a ningú de res. Ni donem per fet que l’hospital va negligir les seves obligacions (jo mateix he fet alguns articles alabant la feina de l’hospital i els seus professionals) ni qüestionem la versió de la família. Ens hem limitat a explicar els fets. Sí creiem, però, que aquesta roda de premsa s’hagués hagut de produir abans. Emetre un curt comunicat no és suficient en l’era de la comunicació i en un moment en el que a través de les xarxes socials la informació corre com la pólvora.

Tan de bo no haguem de tornar a informar de circumstàncies com aquesta, però si algun dia passa, confiem tenir tota la informació de primera mà, des del primer moment.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×09

Seguim esmaperduts amb el lideratge del Girona, i estem començant a pujar al carro de la nova rivalitat amb...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -