17 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

La Sindicatura esmena el romanent de la Bisbal de 2015

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El govern de la Bisbal va quantificar de forma errònia el romanent de tresoreria de l’any 2015. Així ho conclou la Sindicatura de Comptes. En l’informe de fiscalització d’aquell exercici, l’ens sosté que l’Ajuntament bisbalenc es va excedir en prop de 340.000 euros.

El romanent de tresoreria és els diners que el consistori té en líquid a la caixa, més tot allò pendent de cobrar, menys allò que té pendent de pagar. Segons l’Ajuntament, el romanent del 2015 va ser de poc més d’1 milió 525 mil euros. La Sindicatura de Comptes, en canvi, el xifra en gairebé 1 milió 889 mil euros. D’altra banda, l’ens també insta a l’Ajuntament de La Bisbal a revisar i esmenar, si encara no ho ha fet, diversos elements de la seva gestió econòmica, de caràcter tècnic. Entre aquests aspectes hi ha el fet que el rebut de l’aigua no els cobra directament la companyia concessionària, Sorea, sinó que ho fa l’Ajuntament, que després paga a l’empresa. El govern municipal haurà d’estudiar ara si l’excés de romanent de tresoreria de 2015 té alguna repercussió en els comptes posteriors.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Divendres i cap de setmana amb ambient diürn de ple estiu

Inici de divendres amb alguns bancs de boira tot i que el sol s'acabarà imposant. La temperatura segueix a l'alça amb màximes de més de 30ºC a extenses àrees del Baix Empordà aquest cap de setmana
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -