20.2 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

La Solidarity Night de l’AECC al S’Agaró Hotel recull 59.604 euros

En l'actualitat, l'associació treballa per eliminar la vulnerabilitat econòmica dels pacients de càncer i les seves famílies, la qual ha anat en augment des dels inicis de la pandèmia.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Aquest darrer cap de setmana al S’Agaró Hotel, es va celebrar la gala Solidarity Night. Una nit dedicada a la delegació gironina de l’AECC – Catalunya Contra el Càncer que va permetre a l’entitat recollir un total de 59.604 euros en donatius.

En l’actualitat, l’associació treballa per eliminar la vulnerabilitat econòmica dels pacients de càncer i les seves famílies, la qual ha anat en augment des dels inicis de la pandèmia. Les accions que es desenvoluparan des de l’AECC per lluitar contra aquesta desigualtat, són; reforçar la dotació de professionals per ajudar les famílies durant tot el procés de la malaltia, ajudes econòmiques, assistència juridicolaboral, material ortoprotètic, atenció a la vulnerabilitat… entre altres necessitats. A Blanes, dissabte i diumenge també van recuperar la campanya de recollida de donatius, la qual tampoc havien organitzat el 2020 per les restriccions de la pandèmia.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Presó per al piròman del Montgrí

El jutge de la Bisbal envia el piròman del Montgrí a presó sense fiança
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -